VIDEO: Lasse Kukkonen aloitti kirin – Kärpät tasoitti ottelusarjan

Lasse Kukkonen teki maalin Kärppien voittoon päättyneessä välieräottelussa.
Lasse Kukkonen teki maalin Kärppien voittoon päättyneessä välieräottelussa.

HIFK ja Kärpät kohtasivat toisensa Liigan välierien toisessa kamppailussa. Kärpät vei ottelun nimiinsä ja Lasse Kukkonen onnistui maalinteossa.

HIFK onnistui viemään Kärppiä vastaan ensimmäisen välieräottelun Oulun maaperällä, kun se vei kamppailun nimiinsä lukemin 4-1. Kärpillä oli kuitenkin tänään revanssin paikka, kun joukkueet kohtasivat toisensa Helsingissä.

Kärpät tarttuikin haasteeseen komealla tavalla, kun se vei kamppailun nimiinsä 4-3. Helpolla voitto ei siis irronnut, minkä lisäksi Kärpät ratkoi kamppailun vasta jatkoerässä. Ratkaisevan maalin iski Miska Humaljoki, kun jatkoerää oli pelattu vain alle kaksi minuuttia.

ÄLÄ UNOHDA:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!

Kärpiltä osui myös muuan Lasse Kukkonen, joka kavensi ottelun lukemiksi 3-2 aivan kolmannen erän alussa. Kapteenin osuma tuli todella tärkeään paikkaan, sillä kolmannen erän puolivälissä Kärpät onnistui iskemään ottelun tasoihin. Voit katsoa videon miehen osumasta alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Kärppien ja HIFK:n ottelusarja on tällä hetkellä tilanteessa 1-1. Liigan toinen välieräpari Tapparan ja TPS:n välillä on sen sijaan Tapparan hallussa, joka johtaa sarjaa lukemin 1-0.