VIDEO: Tämä on nähtävä! Lasse Kukkonen veti Fortnite-tanssin

Lasse Kukkonen veti Fortnite-tanssin eilisen Liigan mestaruuden kunniaksi.
Lasse Kukkonen veti Fortnite-tanssin eilisen Liigan mestaruuden kunniaksi.

Nyt on kaikki nähty ja koettu. Nimittäin Oulun Kärppien Lasse Kukkonen veti Fortnite-tanssin eilisen Suomen mestaruuden kunniaksi.

Maailmalla on tällä hetkellä yksi ilmiö ylitse muiden; Fortnite. Kyseessä on videopeli, jonka tarkoituksena on selvittää tiensä voittajaksi 100 pelaajan joukosta. Jos nimi ei soita kelloja, suosittelen tutustumaan Googlen tarjontaan. Kyseessä on nimittäin peli, joka on käytännössä jokaisen huulilla.

Suomen jääkiekkokartalla on myös olemassa yksi ilmiö ylitse muiden; Lasse Kukkonen. Kyseessä on Oulun Kärppien ikoninen puolustaja, joka herättää jos jonkinlaisia tunteita lähes jokaisen jääkiekon seuraajan keskuudessa.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

Entä jos nämä kaksi asiaa yhdistäisi? Siis Fortniten ja ”Kukko Lassen”. No, nyt tämäkin on todistettu ja lopputulos on kaikessa yksinkertaisuudessaan hulvaton. Kukkonen nimittäin heitti eilisen ratkaisevan finaalin jälkeen ranttaliksi, kun hän alkoi vetämään pukuhuoneen suojissa monelle tuttua Fortnite-tanssia, joka tunnetaan myös nimellä Floss.

Kukkonen kertoi kameralle kesken tanssinsa, että ”Voi tilata keikoille jos haluaa”. Joten jos haluat Kukkosen flossaamaan omaan olohuoneeseesi, niin ei muuta kuin puhelua Ouluun!

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Bruins sai puhelun NHL:ltä – ”Kerrotteko Marchandille, ettei enää nuole vastustajia”