Lätkäfinaali -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 20€ lahjakortti

Etelä-Korean talviolympialaisten kiekkoturnaus huipentuu sunnuntaina, kun yllättäjä Saksa ottaa mittaa Venäjän olympiaurheilijoista Suomen aikaa klo 6:10.

Laitetaan pystyyn kisa, jossa veikataan finaalitaiston Saksa vs. Venäjän olympiaurheilijat -avausmaalin syntyaika!

Kisan voittaja nappaa itselleen 20€ lahjakortin Verkkokauppa.comiin!

HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Unibetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, millä tahansa panoksella tänä vuonna (1.1. –>) – kuitenkin ennen sunnuntaita 25.2. klo 6:10. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

Unibet tarjoaa Laitataklauksen kautta tilin avanneille ja tallettaneille asiakkaille kaupan päälle myös Jorma Vuoksenmaan vedonlyöntioppaan veloituksetta kotiovelle toimitettuna! Tarjouksen pääset lunastamaan TÄSTÄ.

NÄIN OSALLISTUT:

1. Veikkaa sunnuntaisen lätkäfinaalin avausmaalin syntyaika alla olevaa lomaketta käyttäen. Veikkausaika päättyy sunnuntaina 25.2. klo 6:10.

Esimerkkiveikkaus: 11:59

2. Jokaisella osallistujalla tulee olla Unibetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, millä tahansa panoksella tänä vuonna (1.1. –>) – kuitenkin ennen 25.2. klo 6:10. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

3. Kisan voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi. Jos yhtä lähelle – tai täysin oikeaan – osuneita veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

4. Kisan voittaja nappaa itselleen 20€ lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

5. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

6. Laitataklaus.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

7. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

8. Olet mukana – tsemppiä!

Pelaajalla tulee olla aktiivinen Unibet-tili. Osallistumalla kisaan pelaaja antaa Laitataklaus.com:ille oikeuden tarkistaa Unibetilta, että pelaaja on täyttänyt vaadittavat ehdot.

LIITY JA LUNASTA 100 % BONUS

Unibet tuplaa ensitalletuksesi 100 euroon asti!

JÄTÄ VEIKKAUKSESI TÄHÄN:

HUOM! Sähköpostiosoitteita käytetään vain ja ainoastaan kisavoittajien kontaktoimiseen. Emme siis kerää sähköposteja minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.

[contact-form-7 404 "Not Found"]