Lätkäkausi on meidän!

Laitataklaus.com | Kiekkoblogi

Syksy tekee tuloaan ja kesä 2016 alkaa jäämään muistoihin. Syksy tuo mukanaan myös jääkiekon ja Laitataklauksen, joten tervetuloa kaikki viettämään uutta kiekkokautta meidän matkassa.

Kesä on aikaa joilloin otetaan rennosti. Vietetään lomaa ja kerätään henkeä syksyyn ja pitkään talveen. Kesä on kuitenkin monelle jääkiekkoa seuraavalle fanille pitkää aikaa, sillä tosi kiekkofanista ei saa mitenkään fanaattista jalkapallofania vaan kesän aikana pelattava potkupallo on vain ajanviettoa talven lapsille.

Kiekkokausi on saatu auki jo harjoituspelien mukana ja vihdoin myös CHL-liiga saatiin vauhtiin. Moni kiekkofani ottaa uuden kauden aloituksen Liigan startista syyskuun puolessa välissä, mutta meille betsaajille kiekkokausi alkaa oikeastaan KHL:n myötä.

Vedonlyöntiä, blogeja, kilpailuja, uutisia..

Rakkaan itänaapurimme kiekkosarja starttaa tänään ja sen myötä betsattavaa löytyy päivästä toiseen. Laitataklaus siirtyi kesän aikana uusiin käsiin ja nyt meidän tarkoitus on tuoda kiekkoa meitä seuraaville vieläkin isommalla kädellä.

Tulemme järjestämään tasaiseen tahtiin kilpailuja ja tietenkin haemme jokaiseen kiekkopäivään vetokohteita läpi koko kauden. Laitataklauksen työryhmä tulee olemaan tällä kaudella paketti, josta löytyy jokaiselle jotakin. Uutisoimme myös kiinnostavia tarinoita kiekkomaailmasta ja jaamme tarinoita omista kokemuksista blogienkin muodossa.

Tuplaus tulee olemaan viikosta toiseen meidän yksi päävetomme, joten seuraamme vetotrendiä ja yritämme siinä samalla myös tuoda jotain uutta, kun kiekkokausi hiljalleen alkaa pyörimään ympäri maailmaa.

KHL, Liiga ja NHL tulevat tottakai olemaan meidän kolme pääsarjaa, mutta teemme poikkeuksia tasaiseen tahtiin ja haemme teille seuraajamme hyviä kohteita myös muista kiekkosarjoista.

Laitataklauksen kotisivu tulee olemaan ykköskohtaamispaikka, mutta helpoiten pääset matkaamme mukaan, kun otat meidät seurantaan Twittterin puolella. Twitter on nopea, helppo ja ennenkaikkea reaalisaikasin sosiaalisenmedian väline, jota me tulemme käyttämään todella aktiivisesti.

Otamme vastaan mielellämme ehdotuksia teiltä seuraajat. Jos mieltäsi vaivaa jokin kysymys, ehdotus tai mikä tahansa veikkaamiseen liittyvä asia niin ota yhteyttä meihin ja laitetaan hommat kuntoon, jotta jokainen viihtyisi matkassa mukana läpi kauden.

Twitter: @Laitataklaus Email: info@laitataklaus.com

Tervetuloa mukaamme tälle matkalle. Tehdään yhdessä kaudesta 2016-2017 meidän kiekkokausi! Nyt laietaan laidat rytisemään ja siinä samalla tehdään pankkitilille sitä kuuluisaa valuuttaa.