Lätkärekka: Mielenkiintoinen kattaus NHL-kiekkoa sunnuntai-iltaan

Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!
Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!

Lätkätarjonta on tänäkin sunnuntaina kattava, joten päätimme jälleen laittaa NHL-rekan vireille. Tässä lätkärekka sunnuntaille!

Muistathan myös osallistua Vetosampon ja Laitataklauksen järjestämään kilpailuun, jossa on jaossa 50e pelirahaa! Kisasta infoa tekstin lopussa.

Sunnuntai on iso päivä myös tuplauksen kannalta, sillä lätkätuplaus on edennyt viimeiseen päivään asti! Tule mukaan jännittämään ja tsekkaa lappu TÄSTÄ LINKISTÄ!

Lätkärekka:

Colorado Avalanche – Nashville Predators

Rekka-valinta: Colorado Money Line (2.15 @Coolbet)

Molemmat joukkueet ovat kovassa iskussa. Colorado on voittanut kolme peliä putkeen ja viime pelissä Minnesota kaatui luvuin 7-1. Nashville sen sijaan porskuttelee seitsemän ottelun voittoputkessa. Peliyhtiöt ovat asettaneet Avalanchen melko suureksi altavastaajaksi, mielestämme turhaan. Predatorsin
otteluohjelma on todella tiukka, ja illan ottelu on sille kolmas neljän päivän sisällä. Jo viimeisimmät pelit Edmontonia ja Vancouveria vastaan olivat tiukkoja vääntöjä, joten tänään luotetaan Coloradoon, joka on
äärettömän kova kotijoukkue.

Anaheim Ducks – Chicago Blackhawks

Rekka-valinta: Anaheim Ducks -0,5 (1.97 @Coolbet)

Chicago yllätti viime yönä, voittaen Kingsin 3-5. Blackhawks on kuitenkin alisuorittanut läpikauden, joten emme anna viime öisen voiton hämätä. Anaheim taistelee kynsin ja hampain läntisen konferenssin pudotuspelipaikoista, joten pisteitä ei ole varaa hukata. Ducks on pelin jokaisella osa-alueella vahvempi osapuoli, joten uskomme Inkkareiden (jotka ovat olleet erityisen heikkoja vieraspeleissä), kaatuvan tänään.

New Jersey Devils – Vegas Golden Knights

Rekka-valinta: New Jersey Devils Money Line (2.02 @Coolbet)

Ensimmäisenä silmään pistää vastakkainasettelu kertoimissa, joiden mukaan Devils olisi suurikin altavastaaja. Kummallakin joukkueella on ollut vaikeuksia voittaa viime pelejä, mutta VGK:n pitkä sairastupa-lista kallistaa vaakakuppia isännille. Joukkueet pelaavat vastakkain ensimmäistä kertaa koskaan, joten kyseessä on kiehtova ottelu. Vieraiden tekeminen on kuitenkin taantunut sitten alkukauden huuman, joten isännille tarjottavat kertoimet kelpaa rekkaan.

Carolina Hurricanes – Winnipeg Jets

Rekka-valinta: Over 5,5 (1.82 @Coolbet)

Molemmilta löytyy tulivoimaa takoa ainakin pari-kolme maalia toistensa verkkoon. Carolina on viime peleissä pitänyt oman pään hienosti puhtaana, mutta nyt vastassa on yksi liigan tehokkaimmista joukkueista. Jetsin peleissä on laitettu limppua uuniin hyvällä tahdilla viime aikoina, ja saman kaavan uskomme tässäkin ottelussa jatkuvan.

#VIIKKOSKABA

Tämän viikon kilpailussa veikataan tiistaina pelattavan HK Sotshi vs. Jokerit -ottelun avausmaalin syntyaikaa. Palkintona on 50e peliraha. Osallistu kisaan TÄSTÄ!