Lätkätriplaukseen Liigaa ja änäriä!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Miksi betsata Coolbetilla?

Liigan puolella pureudutaan mielenkiintoiseen mittelöön, kun HIFK ja Pelicans kohtaavat. HIFK pelasi viimeksi alkuviikosta Kärppiä vastaan häviten 0-1, ja tätä ennen joukkue kärsi vajaan kuukauden mittaisesta tauosta. HIFK:lla ei käytännössä ole enää mitään minkä puolesta taistella, sillä se on jo onnistunut varmistamaan kotiedun pleijareissa.

Pussinokat puolestaan lähtee kynsin ja hampain hakemaan täyttä pistepottia. Toistaiseksi lahtelaiset sijoittuvat runkosarjan kuudennelle sijalle, mutta perässä hiillostaa Tappara ja Kärpät jotka voivat vielä kaapata paikan. Motivaatiota siis piisaa.

HIFK on näistä kahdesta tasokkaampi osapuoli, mutta joka tapauksessa vastakkain on kaksi laadukasta jengiä. Pelicansin osakkeita kuitenkin nostaa nimenomaan motivaatio, joten luotetaan pisteiden matkaavan vieraiden mukaan.

Vetolappu viimeistellään yhdellä pelivalinnalla NHL:stä, Washington Capitalsin voitolla Buffalo Sabresista. Buffalo on saanut viimein katkaistua 18 ottelun mittaiseksi venähtäneen tappioputken, ja takana on jo pari voittoakin. Tästä huolimatta Caps on ansaittu suosikki voittamaan ottelun, sen verran suuri on tasoero näiden kahden välillä.

TRIPLAUKSEEN!