Lätkätriplaukseen Liigan playoffs-kohteilla!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Miksi betsata Coolbetilla?

Liigan pudotuspelit jatkuu tänä perjantaina kahden matsin voimin. Välieriin on edennyt Lukko ja HIFK puhtain 3-0 voitoin. Tapparalla on tänään mahdollisuus jättää puolivälierät taakseen mikäli KalPa kukistuu. Vastaavasti myös Pelicansin ja TPS:n välillä sarja on katkolla, kun TPS nappasi eilen voiton.

Tänään pääkohteena toimii Kirvesrintojen lopullinen voitto (sisältää JA + RL). Allekirjoittanut haisteli eilettäinkin Tapparan voittoa, eikä mikään ole muuttunut sitten eilisen. Tapparan kerroin on noussut huomattavasti eiliseen verrattuna: Coolbet tarjoilee vieraiden voitosta ylivoimaista markkinatoppia!

Toisessa kohteessa uskotaan, että Pelicansin ja TPS:n välillä jäädään alle 5,5 maalin. Tiukkaa vääntöä on odotettavissa tänäänkin. Pelicans harjasi ensimmäisen kohtaamisen lukemin 3-5, mutta sittemmin taistelu on ollut huomattavasti tasaisempaa. Ihmettelisin, jos näin tärkeässä matsissa verkot heiluisi antaumuksella.

TRIPLAUKSEEN!