Lätkätriplaukseen maalintekijä viritelmää!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Nappaa 10€ riskitön lätkäveto!

Tämän perjantain lätkäkattaus ei päätä huimaa, mutta se ei tarkoita etteikö allekirjoittanut loihtisi Triplaus-vetoa kasaan. Tulevana yönä NHL:ssä kohtaavat Montreal Canadiens ja Vegas Golden Knights välierien kolmannessa kohtaamisessa.

Ottelusarja on tasan 1-1. Vegas nappasi aloitusmatsissa varman 4-1 voiton, mutta Habs kykeni pistämään puntit tasoihin viime pelissä 2-3 lukemin. Tulevanakin yönä ennakkosuosikin viitta lepää vieraiden harteilla, mutta tänään ei veikata voittajaa. VGK tehtaillee Montrealin verkkoon useamman osuman, ja pelivalintaa mukaillen toiveena on että pudotuspeleissä hienosti esiintynyt William Karlsson pääsisi maalaamaan. Karlsson viilettää VGK:n kakkosketjussa ja on poiminut toistaiseksi tehokkaasti pisteitä. Coolbet tarjoaa herran osumasta kertoimen 3,50, mikä päätyy kupongille.

TRIPLAUKSEEN!