Lätkätriplaus: Jackpot-jahti käynnistyy herkullisella tuplalla

Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!
Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!

Lätkätriplaus on muodostunut jo perinteeksi perjantaina, sillä Coolbetin tarjoama 2000 € Jackpot todellakin houkuttaa. Joko nyt napsahtaa?

Lätkätriplaus:

Vita Hästen – AIK

Ruotsin HockeyAllsvenskanissa kohtaavat toiseksi viimeisenä oleva Vita Hästen sekä tiukasti nousupaikoista taisteleva AIK. Vastakkain ovat myös erittäin tulivoimainen hyökkäys sekä huono puolustus, joten AIK saattaa herkutella useampaankin otteeseen. Valintamme on AIK yli 2,5 maalia.

HPK – Tappara

HPK on loistavassa vireessä, sillä voittoja on napsunut tilille jo useampia. Voittojen avain on ollut parantunut hyökkäyspelaaminen, sillä omissa on kuitenkin kolissut peräti 14 kertaa viimeiseen neljään peliin. Tapparan materiaali on Liigaan ylivertainen, mutta joukkue ei vaan tunnu saavan koneesta irti kaikkea. Nyt tamperelaiset ovat saaneet kuitenkin valmistautua lähes viikon tähän otteluun, joten intoa pitäisi ainakin riittää. HPK antaa tänään mahdollisuuden kakkosveskari Antti Karjalaiselle, joka ei ole tällä kaudella vakuuttanut. Se saattaakin olla yksi syy siihen, että tänään voittoputki katkeaa. Tappara yli 2,5 maalia kuulostaa ainakin hyvältä valinnalta.