Lätkätriplaus Day 1! Triplaus käyntiin kahdella NHL-kohteella

Viikonloppu käynnistyy tuttuun tapaan Coolbetin Triplaus-kampanjalla. Homman nimi: Triplaa panoksesi kolme päivää putkeen (pe-su), ja pääset käsiksi 2000€ Jackpotiin! Alla Vetosampon valinnat Triplaukseen.

Lätkätriplaus Day 1! Triplaus käyntiin kahdella NHL-kohteella

Pelivalinta #1: Washington Capitals Money Line (Washingtonin voitto JA + RL mukaan lukien)

Hallitseva Stanley Cup -mestari isännöi ensi yönä New York Islandersia, jonka peliotteet ovat viime aikoina olleet yllättävän pirteitä. Washington puolestaan on hävinnyt kolme peliä putkeen. Caps on hävinnyt neljä peliä perättäin viimeksi kaudella 2016-2017, enkä jaksa uskoa että kyseiseen tilastoon tulee ensi yönä muutosta. Kotietu, parempi materiaali sekä pidempi lepo kallistaa vaakakupin kotivoiton puolelle.

Pelivalinta #2: Pittsburgh Penguins -0,5 (Pittsburghin voitto varsinaisella peliajalla)

Penguins vierailee ensi yönä Gila River Arenalla Arizona Coyotesin vieraana. Pittsburghin kausi ei ole sujunut aivan käsikirjoituksen mukaan, mutta pidän sitä tässä ottelussa selvänä suosikkina. Pens on ollut Arizonalle vaikea vastustaja jo useamman kauden ajan, eikä isäntien lähtökohdat ensi yön otteluun ole parhaat mahdolliset, sillä sairastuvalla majailee lähes kymmenen pelaajaa. Pisteet ovat kummallekin elintärkeitä, mutta uskon että ensi yönä Arizona jää nuolemaan näppejään.