Lätkätriplaus & Day 2: Lapulle Liigaa ja änäriä!

Coolbetin Triplaus-kisa klaarattiin eilisen osalta kahdella Liiga-kohteella ongelmitta. Tänään touhu jatkuu, ja pelitarjonta on mitä mainioin. Lauantain Triplaus-veto kasataan kahdesta Liiga-kohteesta ja yhdestä NHL-pelivalinnasta.

KISA: Voita suurin voitto ilmaiskierroksilla ja kuittaa 1000€!

Liigan osalta tänään luotetaan Kärppiin ja Ilvekseen. Kärpät saa kotona vastaansa SaiPan, ja lapulle isketään Kärppien lopullinen voitto (sisältää JA + RL). Oululaisten kausi ei toistaiseksi ole ollut jättimenestys – kuten ollaan totuttu näkemään. Kärpät on kuitenkin parantanut otteitaan ja on kaikin puolin vakuuttavampi kuin SaiPa.

Toisena Liiga-kohteena toimii Ilves +0,5 -veto, mikä osuu kunhan Ilves ei häviä KalPalle varsinaisella peliajalla. Varsin vakuuttava Ilves on ollut viime aikoina hiukan tuuliajolla: viimeiseen kymmeneen peliin mahtuu vain kaksi voittoa. Odotettavissa on joka tapauksessa tasainen taisto, ja kotijoukkue saa pientä lepoetua, kun KalPa pelasi eilettäin.

Triplaus viimeistellään St.Louis Bluesin voitolla Arizona Coyotesista. Jengit iskevät jo kolmannen kerran peräkkäisissä matseissa. Blues vei ensimmäisen taiston nimiinsä 4-3, Coyotes oli viime pelissä parempi 3-4. Isäntäjengi on näistä kahdesta se selvästi vahvempi – luotetaan Nuottipaitojen nappaavan revanssin tässä mittelössä.

KERTOIMIIN!