Lätkätriplaus: Karjala-turnaus jatkuu kahdella ottelulla

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

Lätkätriplaus on tullut osaksi perjantaita, sillä Coolbet tarjoaa kampanjassaan jokaisena viikonloppuna peräti 2000€ Jackpotin.

Lätkätriplaus:

Colorado – Ottawa

Coloradon peleissä on tehty tällä kaudella keskimäärin 6,7 maalia ottelua kohden. Ottawan peleissä vastaava lukema on 6,6, joten Tukholmassa voidaan odottaa runsaasti maaleja. Coloradon edellisissä viidessä ottelussa on tehty jopa yli 8 maalia ottelua kohden, joten tuskin mikään muuttuu perjantai-iltana. Vastakkain on hyökkäyksessä tehokkaat joukkueet, joiden puolustuspelaaminen ei ole kovinkaan hyvällä tasolla. Yli 4,5 maalia otteluun on täysin selviö.

Lisää vihjeitä sekä tarkemman analyysin Colorado-Ottawa-otteluun löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tshekki – Sveitsi

Kumpikin maa aloitti Karjala-turnauksen tappiolla, joten pelissä riittää hiottavaa. Tshekki oli ajoittain Ruotsia vastaan jopa pirteä, mutta maalivahdin helpot lipsahdukset maksoivat paljon. Materiaaliltaan kotijoukkue on edellä, mutta Sveitsi pystyy tiiviillä joukkuepelillä haastamaan Tshekin. Luultavasti Sveitsi luottaa tiiviiseen puolustukseen ja yrittää iskeä vastaan. Tshekki ei tunnetusti ole vahvimmillaan, kun peliä pitäisi hallita, joten maalit saattavat jäädä vähiin. Meidän papereissa alle 5,5 maalia tuntuu hyvältä valinnalta.

Kanada – Ruotsi

Ruotsi kaatoi Karjala-turnauksen avausottelussa Tshekin numeroin 5-3. Kanada puolestaan aloitti turnauksen 3-2-voitolla Sveitsistä, mutta peliesitys ei suuremmin häikäissyt. Ruotsi on materiaaliltaan joukkueista kovempi ja joukkueen tiiviys on paremmalla tasolla kuin Kanadan. Hartwall Arenan kirkkaissa valoissa Ruotsi tulee nappaamaan ottelusta ainakin tasapelin.

Triplaus käyntiin Coolbetilla!