Lätkätriplaus: Kanada on perjantaina MM-kisojen pankki

2000 Liiga-kisa Lätkätriplaus NHL-vihjeet NHL viikko lätkätuplaus Liiga NordicBet Jääkiekkomaalivahti | Laitataklaus.com

Lätkätriplaus käynnistyy tänään jääkiekon MM-kisojen voimin, sillä lapulle laitetaan kolme kovaa kohdetta Tanskan maalta.

Coolbetilla käynnistyy tänään Triplauksen lisäksi myös upea Voittoputki-kisa, jossa paras veikkaaja palkitaan 1000€ palkinnolla. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus voittaa myös VIP-liput Helsingin NHL-otteluun, kun osallistut ilmaiseen MM-kisaveikkaukseen TÄSTÄ LINKISTÄ!

Lätkätriplaus:

USA – Kanada

Kanada on kisojen suurin mestarisuosikki, sillä Connor McDavidin johtama nippu on äärettömän monipuolinen ja laadukas. Laatua löytyy jokaiselle pelipaikalle, mutta varsinkin hyökkäys on ihan priimaa. Myös USA on saanut jalkeille kovia pelaajia, mutta puolustus herättää kysymysmerkkejä. Nuori ja kokematon pakisto joutuu heti kovaan kouluun, kun Kanadan tähdet asettuvat vastaan. Kanadaa lapulle!

Venäjä – Ranska

Venäjä saa ensimmäisessä ottelussa vastaansa selvästi heikomman Ranskan. Harjoituspelit jättivät Venäjän uudelle valmennusjohdolle mietittävää, sillä tulokset olivat heikkoja. Jalkeilla on kuitenkin niin vahva miehistö, että vain MM-kulta voi kelvata. Isot tähtinimet haluavat varmasti häivyttää epäilykset heti ensimmäisessä ottelussa, joten lukemat voivat olla tylyt. Ranska on kärsinyt kokoonpanossa pahoja menetyksiä, joten muutenkin suppea materiaali on entistä suppeampi. Venäjä yli 3,5 maalia on kohde tähän matsiin.

Ruotsi – Valko-Venäjä

Hallitseva maailmanmestari Ruotsi on saanut kovia vahvistuksia NHL:stä, joten maata voidaan jälleen pitää yhtenä mestarisuosikkina. Yhteispeli on kuitenkin varmasti vielä hakusessa turnauksen ensimmäisissä otteluissa. Valko-Venäjä koostuu pitkälti Dinamo Minskin pelaajista, joten siellä tunnetaan toisten metkut ja yhtenäisyys pitäisi pelata. Valko-Venäjä lähtee altavastaajana varmasti puolustamaan ja kyttäämään vastaiskuja. Maalimäärät saattavatkin jäädä tässä ottelussa alhaisiksi, joten alle 6,5 maalia kuulostaa hyvältä valinnalta.