Lätkätriplaus: Jokerit lähettää Sotshin kesälomille

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

Lätkätriplaus laitetaan perjantaina vauhtiin kolmen kohteen voimin, sillä lapulle kaivettiin lätkää niin KHL:stä, Ruotsista kuin Saksastakin.

Lätkätriplaus:

Jokerit – Sotshi

Jokereilla on ensimmäinen mahdollisuus laittaa sarja katki tänä iltana Helsingissä. Helsinkiläiset tuskin jättävät mahdollisuutta käyttämättä, sillä onhan tasoero niin selvä Jokereiden hyväksi. Sotshin eväät syötiin viimeistään viime pelissä, kun joukkue hävisi ottelun jatkoajalla numeroin 2-3. Lähdetään tässä Jokereiden kelkkaan ja painetaan lapulle kotivoittoa.

Timrå – Leksands

Timrå ja Leksands kohtaavat Allsvenskanin nousukarsintojen ensimmäisessä osaottelussa. Timrån peleissä nähtiin runkosarjan aikana koko sarjan vähiten maaleja, sillä keskiarvo oli 4,2 maalia ottelua kohden. Nyt panosten kasvaessa maalimäärät putoavat vielä lisää, joten tänään nähdään todella vähämaalinen kamppailu. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran viikko sitten ja silloin kamppailu päättyi Timrån 2-1-voittoon. Alle 5,5 maalia lapulle.

Bremerhaven – Iserlohn

Joukkueiden ensimmäinen pudotuspeliottelu päättyi Bremerhavenin 5-2-voittoon. Näin ollen kotijoukkue on voiton päässä puolivälieristä. Kummankin joukkueen peleissä on nähty tällä kaudella runsaasti maaleja, joten tänäänkin on odotettavissa kunnon maalijuhlat. Laitetaan Triplaukseen varmalta kuulostava yli 4,5 maalia.