Lätkätriplaus: JYP ja Tappara ovat päivän poiminnat

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

Lätkätriplaus laitetaan käyntiin kolmella kohteella, kun lapulle pistetään pari valintaa Liigasta sekä yksi peli Sveitsin NLA-liigasta.

Lätkätriplaus:

JYP – HPK

JYP hävisi keskiviikkona Sportille vieraissa numeroin 4-2, mutta paljon voi laittaa myös Tshekin reissun piikkiin, sillä joukkue lähetettiin Vaasan vieraspeliin täysin mielipuolisella aikataululla. Nyt joukkue on saanut eilen huilata ja tänään on lupa odottaa parempaa. HPK:n vire on tällä hetkellä umpisurkea ja kynnys voittaa kasvaa päivä päivältä korkeammaksi. JYP hoitaa tänään pisteet himaan.

Sport – Tappara

Sport on kahden ottelun tappioputkessa, kun taas Tapparalla on jo neljä voittoa putkeen. Edes maajoukkuemiesten poissaolot eivät ole näkyneet tamperelaisten tekemisessä. Sportille voitot ovat varmasti tehneet hyvää, mutta siltikään joukkueen pelaaminen ei ole tarvittavalla tasolla Tapparaa vastaan. Ainakin yksi piste lähtee mukaan Tampereelle.

Zug – Kloten

Sveitsin liigassa viidentenä oleva Zug saa vieraaksi jälleen tälläkin kaudella rämpivän Klotenin. Talousvaikeuksista kärsivä vierasjoukkue on sarjan suurin heittopussi eikä pisteitä meinaa tulla millään tilille. Zug on kaikilla osa-alueilla parempi joukkue ja se tulee myös voittamaan illan peli.

Muista katsastaa päivittäin myös Coolbetin joulukalenterista löytyvät tarjoukset! Sen lisäksi tänään on mahdollisuus osallistua lätkärekkahaasteeseen. Lisää tästä kilpailusta voit lukea TÄSTÄ LINKISTÄ!

Coolbetin Triplauksessa 2000€ Jackpot!