Lätkätriplaus: Kanada juhlii U20 MM-kisoissa kultaa

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

Lätkätriplaus laitetaan jälleen perjantain kunniaksi käyntiin ja Coolbet tarjoaa totutusti peräti 2000€ Jackpotin viikonlopulle.

Lätkätriplaus:

Ruotsi – Kanada

Ruotsi eteni eilen MM-finaaliin kaatamalla USA:n numeroin 4-2. Kanada puolestaan hoiti oman välieränsä tyylikkäästi lukemin 7-2. Mestarisuosikista ei olekaan mitään epäselvyyksiä, sillä Kanadan tappio vaatisi suuren yllätyksen. Suvereenisti turnauksessa esiintynyt Kanada on vieläpä erittäin nälkäinen, sillä joukkue hävisi viime vuoden finaalissa Yhdysvalloille. Vaahteralehdet pääsevät kuittaamaan viime vuoden pettymyksen ensi yönä.

KalPa – JYP

Kuuden ottelun voittoputkessa viilettävä JYP on napsinut kovia voittoja ja vieläpä hienojen esityksien päätteeksi. Varsinkin joukkueen puolustus on timanttia, sillä viidestä viime pelistä peräti kolmessa vastustaja on jäänyt nollille. Jyväskyläläisten vire onkin sitä luokkaa, että on vaikea nähdä joukkueen häviävän ottelua ainakaan varsinaisella peliajalla. X2 lapulle.

Vitjaz – TsSKA Moskova

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran joulun alla ja silloin Vitjaz vei pidemmän korren numeroin 3-1. Se onkin TsSKA Moskovan edellinen tappio, sillä sen jälkeen tilille on tullut pelkkiä voittoja. Molempien otteluissa on ollut aika samanlainen kaava, koska maalit kummassakin päässä ovat olleet melko tiukassa. TsSKA onkin kuudessa edellisessä ottelussa onnistunut ainoastaan kertaalleen tekemään yli kaksi maalia varsinaisella peliajalla. Alle 5,5 maalia on mainio valinta otteluun.

Coolbetin Triplauksessa 2000€ Jackpot!