Lätkätriplaus: Kolme kovaa kohdetta KHL:stä

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

Lätkätriplaus on erityisen kiinnostava tänä viikonloppuna, sillä Coolbetin joulukalenterista paljastui 6000 € Jackpot triplaajille.

Lätkätriplaus:

Sibir – Ak Bars Kazan

Kazan haki edellisessä ottelussa varman 2-5-voiton Barysin vieraana ja joukkue porskuttaa idän kärjessä. Kazanille iloisia uutisia on tuonut myös Justin Azevedon paluu ja kanadalainen tuokin hyökkäykseen hurjasti lisää tehoja. Sibir on hienossa vireessä, mutta omissa kolisee pelistä toiseen useampi maali. Ak Bars Kazanin hyökkäysvoima on sitä luokkaa, että vierasjoukkuekin juhlii tänään osumia. Kazanin yli 1,5 maalia lapulle.

Barys Astana – Sotshi

Barys syöksykierre on aivan uskomaton, sillä joukkue on hävinnyt edellisestä 15 ottelustaan peräti 13. Barysin pudotuspelipaikka onkin haihtumassa käsiin, mikäli otteet eivät nopeasti ala parantumaan. Varsinkin maalinteko on tuottanut suuria ongelmia, sillä viimeisessä 15 ottelussa on syntynyt vain 21 maalia. Sotshi on pelannut tällä kaudella 45 ottelua, joista 30 ovat jääneet alle 6 maaliin. Myös Sotshin hyökkäyksestä uupuu tehoja, joten tänään maalit voivat olla tiukassa. Alle 5,5 maalia lapulle.

Lada – TsSKA Moskova

Kaikki tietävät TsSKA:n hyökkäysvoiman, joten Ladalla on tiedossa tuskainen iltapuhde. Reilu viikko sitten Helsingissä vieraillut Lada osoitti, että joukkue ei luovuta missään vaiheessa pelaamista, vaikka ottelu ratkeaisikin. Ladan puolustuksessa on kuitenkin isoja ongelmia, joita Jokerit ei pystynyt täydellisesti hyödyntämään. TsSKA kuitenkin käyttää ne armotta hyväksi, joten maaliverkot heiluvat. Yli 3,5 maalia lapulle.

Coolbetin Triplauksessa 6000€ Jackpot!

Muista katsastaa päivittäin myös Coolbetin joulukalenterista löytyvät tarjoukset!