Lätkätriplaus: Kolmella kohteella jatketaan lauantaihin

Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!
Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!

Lätkätriplaus jatkuu lauantaina isoin odotuksin, kun SaiPa onnistui perjantaina hakemaan Kuopiosta tipsaamamme voiton hienolla kertoimella.

Lätkätriplaus:

Jukurit – SaiPa

Jukureiden viime peleissä on nähty erittäin vähän maaleja ja varsinkin mikkeliläisten hyökkäys ontuu. SaiPalla on eiliseltä alla peli, joten voi olla että jalka alkaa painamaan loppua kohden. Luotetaan siihen, että tänäänkin verkot eivät heilu ja laitetaan lapulle alle 5,5 maalia.

Detroit – St. Louis

Vahvasta puolustuksestaan tunnettu St. Louis saapuu Detroitin vieraaksi, joka on umpisurkeassa vireessä. Red Wings on päästänyt hurjasti maaleja, mutta viime ottelussa hanat menivät tukkoon. Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat olleet viime vuosina vähämaalisia ja sama homma jatkuu tänään. Alle 6,5 maalia lapulle.

Torpedo – Jokerit

Jokerit hävisi edellisessä ottelussa Dynamo Moskovalle numeroin 0-1 ja esitys oli ajoittain aika haluton. Nyt vastaan tulee helsinkiläisten mörkö nimeltä Torpedo. Peteris Skudran joukkue on todella inhottava vastustaja ja nyt joukkueen itseluottamus on vielä huipussaan voittojen myötä. Kotijoukkue tulee tänään aiheuttamaan isoja ongelmia Jokereille. Torpedo yli 1,5 maalia lapulle.

Vedot sisään Coolbetilla!