Lätkätriplaus: Liigassa vietetään vierasjoukkueiden juhlaa

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

Coolbetilla on viikonloppuisin käynnissä Triplaus-kampanja, johon myös täältä isketään nyt kiinni. Tarjolla on nimittäin 2000€ Jackpot.

Lätkätriplaus:

Dynamo Moskova – Lada 

Kymmenestä pelistään ainoastaan kaksi voittanut Lada kuuluu KHL:n heikoimpiin joukkueisiin. Dynamo Moskova aloitti kauden hienosti, mutta nyt alla on kolme tappiota. Vastassa on kuitenkin ollut TsSKA Moskova, Magnitogorsk ja Traktor. Moskovalaisjoukkue on varmasti valmiina tänään, joten Lada saa vieraskaukalossa kylmää kyytiä.

SaiPa – TPS

TPS on tehnyt kahdessa edellisessä pelissä peräti 13 maalia. SaiPan vaikea alkukausi sai hieman helpotusta, kun joukkue haki vierasvoiton Hakametsästä. Joukkueen peli on kuitenkin kaukana valmiista, joten itseluottamusta puhkuva TPS tulee hakemaan Lappeenrannasta pisteet.

KooKoo – JYP

JYP on voittanut kaikki kauden kolme ensimmäistä peliä. Varsinkin hyökkäyspäässä on syntynyt tulosta, sillä joukkue on tehnyt jo 12 maalia. KooKoo koki pahan sulamisen viime ottelussa, kun kolmen maalin johto vaihtui tappioon. JYP on kokenut ja rutinoitunut joukkue, joka voittaa heikommallakin pelillä. Tänään Kouvolassa myös vieraiden ykköspyssyt Jarkko Immosen johdolla tekevät tulosta.

Mukaan Triplaukseen!