Lätkätriplaus: Kolmella kohteella perjantai-iltaan

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

Lätkätriplaus pyörähtää jälleen perjantain kunniaksi käyntiin ja tälle päivälle löytyikin melko herkulliset kohteet.

Lätkätriplaus:

Davos – Ambri-Piotta

Sarjan parhaimpiin kotijoukkueisiin kuuluva Davos saa vieraakseen selvästi heikomman Ambri-Piottan. Vierailijoiden pelaaminen on kaukana siitä tasosta, jota Davos pystyy esittämään. Suosikista ei olekaan kahta sanaa, vaan Davos tulee kotiedun ja paremman materiaalin voimin rynnimään voittoon.

JYP – Jukurit

JYP saa tänään vieraakseen sarjajumbona majailevan Jukurit. Kotijoukkue on tullut maajoukkuetauolta räväkästi ja tilillä on kolme voittoa. Sen sijaan Jukurit on voittanut seitsemästä edellisestä pelistä ainoastaan yhden. Joukkueiden molemmat keskinäiset ovat päättyneet tällä kaudella JYPin hyväksi maalierolla 6-1. Sama tahti jatkuu myös tänään.

Washington – Tampa Bay

Tampa Bayn edellisissä viidessä pelissä on tehty keskimäärin kuusi maalia ottelua kohden. Washingtonilla lukema on vieläkin suurempi, sillä viidessä pelissä on syntynyt yhteensä 33 maalia. Tässä ottelussa kohtaakin kaksi erittäin vahvaa hyökkäystä, joten maaleja nähtänee useampiakin.

Muista lunastaa myös Coolbetin joulukalenterin tarjoama 5 euron ilmainen vedonlyöntibonus. Se on tarjolla kaikille asiakkaille vain yhdellä napin painalluksella.

Triplaus käyntiin Coolbetilla!