Lätkätriplaus: Kärpät vierailee voitokkaasti Lappeenrannassa

Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!
Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!

Lätkätriplaus laitetaan käyntiin kahden kohteen lapulla, johon pelit löytyivät Liigasta sekä Sveitsin NLA-liigasta.

HUOM! Osallistu myös sivuiltamme löytyvään kilpailuun, jossa on palkintona ainutlaatuinen Coolbetin pipolätkäsetti, johon kuuluu muun muassa omalla nimellä varustettu PAMAn maila. TÄSTÄ MUKAAN!

Lätkätriplaus:

Ambri-Piotta – Biel

Antti Törmäsen valmentama Biel on äitynyt loistavaan vireeseen ja joukkue on noussut jo sarjassa kolmanneksi.  Sarjassa toiseksi viimeisenä oleva Ambri-Piotta on sen sijaan umpisurkeassa vireessä ja pudotuspelit jäävät haaveeksi. Joukkueet kohtasivat joulukuussa viimeksi ja silloin Biel oli vahvempi numeroin 5-1. Nyt joukkueiden käyrät osoittavat vielä rajummin eri suuntiin, joten vierasjoukkue on meidän papereissa selvä suosikki voittajaksi.

SaiPa – Kärpät

Triplauksen toinen kohde tulee Liigasta, jossa Kärpät matkustaa Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi. Yhdeksästä viime pelistään peräti kahdeksan voittanut Kärpät on vahvasti kiinni runkosarjan voitossa. Oululaisten pelaaminen on illasta toiseen tasaista eikä romahduksia ole tullut. SaiPalla otteet ailahtelevat ja myös voittoputket ovat jääneet viime aikoina haaveeksi. Tasaisempi ja laadukkaampi oululaisjoukkue hakee voiton tästä pelistä.