Lätkätriplaus: Tänään luotetaan joukkuekohtaisiin maalimääriin

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

Lätkätriplaus laitetaan vauhtiin kolmen kohteen voimin, sillä lapulle taiotaan pari kohdetta Liigasta sekä yksi kohden Ruotsin SHL:stä!

Tällä viikolla Coolbetin Triplauksessa on jaossa 2000€ Jackpotin lisäksi myös matka futiksen arvokisoihin Venäjälle! Lisätietoa upeasta palkinnosta löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

Lätkätriplaus:

KalPa – Tappara

Tappara aloitti ottelusarjan 3-2-voitolla ja otti kuskin aseman. Tästä voidaan kuitenkin povata pitkää taistelua, sillä KalPa ei ole suinkaan vailla mahdollisuuksia. Tapparan hyökkäysvoima on kuitenkin niin valtava, että sen nollaaminen on suuri haaste. Kotikaukalossa KalPa tullee kuitenkin itsekin osumaan, mutta täällä lähdetään liikkeelle Tappara yli 1,5 maalia -kohteella.

HIFK – JYP

HIFK ryösti ensimmäisessä ottelussa kotiedun, vaikka joukkue oli ajoittain suurissa ongelmissa JYPin kanssa. Kevin Lankinen oli kuitenkin maalilla loistava ja JYP tuhri ison kasan maalipaikkoja. Tänään CHL-mestari ei varmasti tee samaa virhettä, joten verkot heiluvat ainakin pariin kertaan. JYP yli 1,5 maalia lapulle.

Frölunda – Malmö

Triplauksen kolmas kohde tulee SHL:stä, jossa kohtaavat Frölunda ja Malmö. Ottelusarja on nyt tilanteessa 1-1, sillä kumpikin voitti vierasottelunsa. Frölunda teki huikean nousu viime pelissä ja se antaa varmasti virtaa kotiotteluun. Myös viisi tehtyä maalia oli osoitus siitä, että joukkueen tehokkuus on tallessa. Tänään kaukalossa nähdäänkin vapautunut Frölunda. Kotijoukkueen yli 2,5 maalia lapulle.

Älä unohda myöskään Coolbetin erikoistarjousta huomiseen Jokereiden peliin, sillä uusille asiakkaille on tarjolla peräti 8,00 kerroin Jokereiden ML-voitosta. Myös Coolbetin vanhat asiakkaat on huomioitu, sillä heillä on mahdollisuus napata 10€ ilmaisveto!