Lätkätriplaus: Perjantain valinnat löytyvät Liigasta

Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!
Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!

Lätkätriplaus pistetään käyntiin Liigan voimin, jossa pelataan illalla mielenkiintoinen kierros. Tässä lappu ja perustelut kaikkiin kohteisiin!

Muista osallistua myös Coolbetin ilmaiseen talviurheiluvisaan, jossa jokainen osallistuja palkitaan! Kaikki kyselyn maaliin selvinneet palkitaan 10€ ilmaisvedolla! Lisätietoa kampanjasta löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

Lätkätriplaus:

Pelicans – HIFK

HIFK on seitsemän ottelun voittoputkessa ja on yksi Liigan kovimmista joukkueista tällä hetkellä. Sen sijaan Pelicansin otteet ailahtelevat paljon ja hyviä esityksiä seuraa huonompi peli. HIFK on saanut sairastuvalta kovia pelaajia takaisin ja materiaali alkaa olemaan todella laadukas ja laaja. Itseluottamusta uhkuva petolauma hakee Lahdesta vähintään yhden pisteen.

Ässät – TPS

Ässät on kovassa paikassa, sillä HPK on noussut jo neljän pisteen päähän ja porilaisjoukkue on vaarassa pullahtaa kokonaan pudotuspeleistä ulos. TPS taistelee tiukasti kotiedusta ja turkulaisilla on iso kotivoitto Kärpistä. TPS on huomattavasti paremmalla itseluottamuksella liikenteessä, kun taas Ässien yllä on paljon mustia pilviä. Ässät on myös kompuroinut kotona, sillä seitsemästä edellisestä kotiottelusta on irronnut vain yksi voitto. X2 lapulle!

Kärpät – Jukurit

Jukurit koki eilen Helsingissä nöyryyttävän tappion, kun HIFK jyräsi peräti 8-0-voittoon. Nyt edessä on lyhyellä huiliajalla ottelu Oulussa sarjakärki Kärppiä vastaan. Vaikka Kärpiltä puuttuu olympialaisten takia muutama pelaaja, niin on vaikea nähdä, että Jukurit pystyisi venymään kovavireistä oululaisjoukkuetta vastaan. Kotivoittoa lapulle!

Myös tuplaus jatkuu tänään ja homma on edennyt jo viidenteen päivään. Illan jännitykseen pääset mukaan katsomalla lapun TÄSTÄ LINKISTÄ!