Lätkätriplaus: Liigan pronssiottelussa nähdään maaleja

2000 Liiga-kisa Lätkätriplaus NHL-vihjeet NHL viikko lätkätuplaus Liiga NordicBet Jääkiekkomaalivahti | Laitataklaus.com

Lätkätriplaus laitetaan vauhtiin jälleen tänään ja panokset ovat normaalia suuremmat, sillä Coolbet tarjoaa Jackpotin lisäksi palkinnoksi myös MM-kisamatkan, joka on tarjolla vain kampanjaan osallistuvien suomalaisasiakkaiden kesken. Lisätietoa palkinnosta löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

PS. Coolbet valittiin Tips-lehden toimesta maailman parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi! Lue upeasta saavutuksesta Coolbetin blogista!

Lätkätriplaus:

TPS – HIFK

TPS ja HIFK kohtaavat pitkän tauon jälkeen pronssiottelussa ja henkisesti lähtökohdat otteluun ovat hankalat. Viime kaudella HIFK pelasi pronssiottelussa JYPiä vastaan ja ottelu päättyi 6-5-tappioon jatkoajan jälkeen. Maaleja on odotettavissa myös tänään, sillä puolustusmotivaatiota voi vain arvailla. Aivan viimeinen puristus puolustuksesta tulee varmasti puuttumaan ja maaleja isketään. Yli 5,5 maalia antaa sellaisen kertoimen, että sitä ei voi ohittaa.

Pittsburgh – Philadelphia

Pittsburgh otti kaksi vierasvoitto ja johtaa ottelusarjaa jo voitoin 3-1. Flyers onkin henkisesti todella tiukassa paikassa, sillä joukkueen uskoa on horjuteltua isosti. Myös Sean Couturierin pelikunto on täydellinen arvoitus ja se on massiivinen ongelma Philadelphialle. Sidney Crosbyn johtama Pens on ottanut sellaisen niskalenkin, että ottelusarja tulee päätökseen ensi yönä. Kotivoittoa lapulle!

Triplaus käyntiin Coolbetilla!