Lätkätriplaus: Sekalainen kattaus jääkiekkoa perjantaille

Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!
Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!

Lätkätriplaus pistetään vauhtiin jälleen perjantaina, kun lähdetään mukaan tavoittelemaan Coolbetin 2000 € Triplaus-kampanjan Jackpotia.

Muista Coolbetin aivan järjetön tarjous uusille asiakkaille, sillä pelkkä tilin avaaminen palkitaan 10 euron ilmaisvedolla! Avaa pelitili ja nappaa ilmaisveto taskuun!

Lätkätriplaus:

Mora – Leksands

Mora ja Leksands ovat kohdanneet nousukarsinnoissa kahdesti ja voitot ovat 1-1. Ensimmäinen peli tarjosi seitsemän maalia ja toisessakin nähtiin viisi maalia. Odotukset ovat myös tälle illalle maalien suhteen korkealla, joten lähdetään overeista liikkeelle. Valinta on tähän peliin yli 4,5 maalia.

Mountfield – Trinec

Mountfield pelasi avauskierroksella seitsemän ottelua Libereciä vastaan, kunnes jatkopaikka vasta irtosi. Mountfieldin ase oli tiivisi puolustuspelaaminen, sillä omissa kolisi erittäin vähän maaleja. Joukkue tuskin lähtee muuttamaan onnistunutta taktiikka, joten Trinecillä jäävät maalipaikat vähiin. Alle 5,5 maalia välierien ensimmäiseen otteluun kuulostaa hyvältä valinnalta.

Ak Bars Kazan – Traktor

Ak Bars Kazan voitti Itäisen Konferenssin ja meno myös pudotuspeleissä on ollut vallan mainiota. Traktor joutui pelaamaan peräti seitsemän peliä Salavat Ufaa vastaan, joten vierasjoukkueella on selvästi raskaampi jalka. Kazan on materiaaliltaan vahvempi ja myös kotietu lisää entisestään vaakakuppia kotijoukkueen hyväksi.