Lätkätriplaus: Jokerit heiluttaa maaliverkkoja juhlapelissään

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

Lätkätriplaus laitetaan käyntiin perjantain KHL-kierroksen voimin, mistä löytyi kolme erittäin hyvältä haiskahtavaa pelivalintaa.

Lätkätriplaus:

Jokerit – Dinamo Minsk

Jokereilla on harvinainen tilanne, sillä joukkueella on kolmen ottelun tappioputki. Nyt edessä on todellinen juhlapeli, sillä Jokerit viettää 50-vuotissynttäreitään. Vastustaja Dinamo Minsk ei lukeudu KHL:n kärkijoukkueisiin, joten tänään edessä pitäisi olla paluu voittojen tielle. Jokerit on luonut tappiopeleissäkin valtavan määrän maalipaikkoja, joten hyökkäyspelaaminen on ollut ihan hyvää. Ongelmat ovatkin olleet puolustuspäässä, jossa tiiviys on jäänyt puolittaiseksi. Tänään sisuuntunut narrilauma laittaa verkot heilumaan.

Vitjaz – Lokomotiv Jaroslavl

Lokomotiv on yksi KHL:n kuumimmista joukkueista. Joukkueen päävalmentajaksi tullut Dimitri Kvartalnov on tehnyt lyhyessä ajassa hyvää jälkeä ja voittoja on tullut. SKA:n ja Jokerit kaatanut Lokomotiv on suuri suosikki ottelussa Vitjazia vastaan. Vierasjoukkueen pelaaminen on tällä hetkellä sillä tasolla, että maaleja syntyy. Lokomotivin yli 1.5 maalia lapulle.

Slovan Bratislava – SKA Pietari

Slovan Bratislava on hävinnyt kuudesta viime ottelusta viisi. Joukkueella on pudotuspeliviivaan matkaa jo 11 pistettä, joten joukkueen kausi päättynee tälläkin kaudella runkosarjaan. SKA Pietari on uskomattomassa kyydissä eikä Slovanilla ole rahkeita hypätä mukaan. Aivan saletti vierasvoitto.

Triplaus käyntiin Coolbetilla!