Lätkätriplaus: Sveitsistä löytyy kaksi mainiota kohdetta perjantaille

2000 Liiga-kisa Lätkätriplaus NHL-vihjeet NHL viikko lätkätuplaus Liiga NordicBet Jääkiekkomaalivahti | Laitataklaus.com

Lätkätriplaus käynnistää jälleen viikonlopun, sillä Coolbet tarjoaa kampanjaan 2000 € Jackpotin! Tässä pelivalinnat perjantaille!

Lue lisää: Kuinka käy MM-välierässä Suomi – Sveitsi? Lue pelivihje otteluun!

Lätkätriplaus:

Langnau – Zug

Koko NLA-liigaa johtava Zug vierailee tänään kuudentena olevan Langnaun vieraana. Siinä missä Zug on voittanut kymmenestä edellisestä pelistä peräti kuusi, niin Langnau on voittanut kahdeksasta edellisestä pelistään ainoastaan kaksi. Zug on materiaaliltaan parempi nippu ja joukkueen itseluottamus on sillä tasolla, että se kairaa voiton myös vieraskaukalosta. Zugin ML-voitto lapulle.

Rapperswil – Bern

Rapperswilin kausi on ollut yhtä tarpomista, sillä 29 ottelusta on irronnut vain 16 pistettä. Sen sijaan Bern on ollut totutun vakuuttava ja se on napsinut voittoja tasaiseen tahtiin. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo neljästi ja Bern on ollut jokaisella kerralla vahvempi. Sama tahti tulee jatkumaan myös tänään, kun Bern hakee vieraista selvän voiton. Vierailijoiden -1.5 lähtee tuplan toiseksi kohteeksi.

TRIPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!