Lätkätriplaus: Täysin saletti tupla tarjolla jääkiekkoon

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

Lätkätriplaus sai eilen loistavan alun, kun kaikki kolme NHL-kohdetta paukkuivat vakuuttavasti oikein. Tänään jatketaan erittäin kovalla tuplalla.

Valitettavasti aikataulullisista syistä itse juttu jäi eilen kirjoittamatta, joten ikinä kohteet eivät päässeet esille asti. Tämä ongelma kuitenkin korjataan tänään, kun edessä on Triplauksen toinen päivä.

Triplauksen 1. päivän lappu:

 

Lätkätriplaus:

TsSKA Moskova – Jokerit

TsSKA jyräsi eilen vakuuttavaan 4-0-voittoon. Tästä huolimatta Coolbet tarjoaa moskovalalaisten voitosta järisyttävän 1.70 kertoimen, mikä on ylivoimaisesti markkinoiden parhaimpia ellei jopa paras. Tätä tarjousta ei voikaan ohittaa, sillä Jokerit oli täysin purjeissa perjantaina. Tänään tuskin asiat muuttuvat niin radikaalisti, joten isännät juhlivat voittoa.

Servette – Bern

Bern johtaa ottelusarjaa voitoin 3-0 ja kaikki kamppailut ovat menneet selvästi joukkueen nimiin. Nyt onkin Servetten usko koetuksella, sillä löytyykö joukkueen sisältä enää edes luottoa jatkopaikkaan. Mikäli luottamus on hiemankin poissa, niin tänään nähdään selvää jälkeä. Bern luultavasti tulee voittamaan ottelun, vaikka Servette pelaisi kauden parhaan pelinsä, sillä tasoero on niin valtava hallitsevan mestarin hyväksi. Bernin voitto on lauantain saletti.