Lätkätriplaus: Maalimääräkohteilla perjantai vauhtiin

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

Lätkätriplaus alkaa jälleen tänään perjantaina ja lapulle löytyi kolme kohdetta totutusti jääkiekon puolelta. Tässä lappumme Coolbetin Triplaus-kampanjaan!

Osallistu: Liiga-KISA! Voittajalle kahden hengen VIP-matka HPK:n ja Pelicansin Tallinnan otteluun!

Lätkätriplaus:

Skellefteå – Örebro

Kahden heikosti viime aikoina esiintyneen joukkueen kohtaaminen, jossa pisteet ovat erityisen suuressa roolissa. Örebron peleissä on tehty tällä kaudella selvästi vähiten maaleja, sillä keskiarvo on 4,7 osumaa ottelua kohden. Joukkueen 32 ottelusta ainoastaan kahdeksassa on tehty vähintään kuusi maalia, joten 75% päättyvät alle 5,5 maaliin. Tämä on osalta selittämässä sitä, miksi tänään tartutaan kiinni juurikin tuohon underiin.

Västerviks – Oskarshamn

Jos edellinen kaksikko on vähämaalinen, niin tässä kohtaa sitten täysin päinvastaiset joukkueet. Västerviks ja Oskarshamn ovat keskiarvoissa Allsvenskanin kärjessä, sillä joukkueiden otteluissa nähdään sarjan eniten osumia. Oskarshamnin edelliset viisi peliä ovat tarjonneet peräti 39 maalia, joka tekee ottelua kohden hurjat 7,8 osumaa. Yli 4,5 maalia on loistava valinta tähän peliin.

Zug – Biel

Kahden erittäin hyvävireisen joukkueen kohtaaminen, joten kaukalossa varmasti riittää vauhtia.  Kummankin puolustuspelaaminen on ollut suuressa osassa, kun voittoja on alkanut napsumaan tilille. Voisi kuvitella, että tänään aika ja tila on todella vähissä, joten myös maalipaikat jäävät vähiin. Alle 6,5 maalia pitäisi olla täysin saletti kohde.