Lätkätupla & day 1: Sinkulla startataan!

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Homma käynnistellään tämän viikon yhdellä pelivalinnalla, joka poimitaan ensi yön NHL-kierrokselta.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Ensi yön änärikierrokselta napataan tarkasteluun Carolina Hurricanesin ja Tampa Bay Lightningin väliseen mittelöön. Lapulle isketään alle 5,5 maalin -veto, maistuvalla 2,25-kertoimella.

Kyseessä on B2B-peli. Jengit kohtasivat toissa yönä, Carolinan ollessa vahvempi luvuin 4-0. Vastakkain on kaksi äärettömän tasaista jengiä, ja onkin lupa olettaa että tulevana yönä TBL skarppaa ja täten nähdään tasaisempi kamppailu.

Maalinteko on kuulunut kummankin jengin vahvuuksiin alkukaudesta. Vastaavasti myös oman pään pelaaminen ja maalivahtipeli toimii: Hurricanesin kakkosveskari Alex Nedeljkovic (91,07&) ylsi viime matsissa nollapeliin ja pelannee myös ensi yönä. Tampa Bayn Andrei Vasilevski (92,97%) on myös esiintynyt vakuuttavasti.

Oletusarvo on se että Bolts laittaa Canesin yönä lujille. En usko että osumilla mässäillään tässäkään kohtaamisessa, joten alle 5,5 maalin -veto maistuu Tuplauksen ensimmäiseen päivään!

TUPLAUKSEEN!