Lätkätuplaukseen painetaan sinkkubetsi NHL:stä

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Homma käynnistellään tämän viikon osalta sinkkubetsillä, joka haetaan tulevan yön NHL-kierrokselta.

Coolbetin uusi Tuplaus-pokeriturnaus!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Tarkastelun alle napataan Montreal Canadiensin ja Edmonton Oilersin välinen taisto. Kotijoukkue ”Habs” lähtee mittelöön pienimuotoisena ennakkosuosikkina, 1X2-kertoimien ollessa isäntien hyväksi 2,25 – 4,45 – 2,70. Öljymiehet ovat kuitenkin hyvässä vireessä, eikä vierasvoitto olisi yllättävää.

Edmontonin alkukausi starttasi kankeasti, mutta sittemmin jengi on löytänyt pelivireen ja tällä hetkellä se viilettää Pohjoisen divisioonan kakkosena. Montreal löytyy sijalta 4, ja joukkueiden välillä on viisi pistettä eroa.

Oilers on voittanut kolme matsia putkeen. Kahdessa viime pelissä se kukisti Winnipeg Jetsin, ja tätä ennen Calgary Flamesin 3-7. Näissä matseissa joukkueen tärkeimmät pelaajat ovat olleet hyvässä vireessä, ja muun muassa Connor McDavid on päässyt jokaisessa matsissa maalaamisen makuun.

Odotettavissa on tasaista vääntöä, mutta allekirjoittaneen silmään vierasjoukkue on aliarvioitu kertomissa. Joukkueet kohtasivat reilu kuukausi sitten viimeksi, jolloin EDM nappasi 0-3 voiton. Ei olisi ihme, jos Montreal jäisi myös ensi yönä nuolemaan näppejään.

TUPLAUKSEEN!