Lätkätuplaukseen sinkkua änäristä

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Homma käynnistellään tämän viikon osalta yhdellä betsillä NHL:stä.

Coolbetin Tuplaus-pokeriturnaus: tuplaa jackpot-voittosi!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

NHL:ssä käynnistyy tulevana yönä toinen ottelusarja välierissä, kun Vegas Golden Knights ja Montreal Canadiens lyövät mailansa yhteen. Kummankin taival välieriin on ollut yllätyksellinen: VGK antoi puolivälierissä kyytiä Colorado Avalanchelle kuudessa ottelussa, ja Habs on kukistanut Toronto Maple Leafsin ja Winnipeg Jetsin.

Kotijoukkue VGK lähtee tähän sarjaan selvänä suosikkina. Vegasin jatkoonmenon kerroin on ainoastaan 1,20, Montrealilla puolestaan huimat 4,60. Asetelmat ovat siis selkeät. Vegas vie pidemmän korren erityisesti hyökkäyspään pelissä, mutta myös Montrealilla maalinteko on sujunut. Kummankin ruuti on toistaiseksi ollut kuivaa, erityisesti Vegasilla. Tästä päästäänkin pelivalintaan, eli tänään luotetaan siihen että verkko heiluu matsissa yli viisi kertaa. Ensimmäistä kohtaamista pudotuspeleissä on aina vaikeahko ennakoida, mutta tästä vedosta tarjottava kerroin päätyy ehdottomasti vetokupongille.

TUPLAUKSEEN!