Lätkätuplaus: NHL:stä löytyy hyviä poimintoja maanantaille

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus laitetaan käyntiin NHL-kierroksen voimin, sillä yön peleistä löytyi lapulle muutamia erittäin hyviä kohteita!

Pelikuponki #1:

Chicago – Anaheim

Chicagon kone on hieman yskähdellyt tällä kaudella, mutta on vain ajan kysymys, koska mylly lähtee jauhamaan. Chicagon sijoitus tulee nousemaan kauden edetessä ja viime peleissä onkin jo näyttänyt paremmalta, sillä neljästä edellisestä pelistä on tullut 3 voittoa. Anaheimilla on pahoja loukkaantumisia (mm. Kesler, Getzlaf) ja lisäksi peli ei ole alkuunkaan uomissaan. Rohkeat pelaavat suoraa kotivoittoa. ML-varmistus hyvä.

Pittsburgh – Philadelphia

Näiden joukkueiden peleissä nähdään poikkeuksetta erittäin paljon maaleja eikä Pennsylvanian paikalliskamppailu jätä koskaan kylmäksi. Kummaltakin löytyy hyökkäyksestä poikkeuksellista taitoa, mutta puolustuksessa palaset eivät ole loksahdelleet paikoilleen. Varsinkin Flyersilla soi omissa kovaa tahtia eikä se ole hyvä lähtökohta vieraspeliin Penguinsia vastaan. Yli 4,5 maalia laitetaan tähän peliin.

Coolbetin Tuplaukseen!

Pelikuponki #2:

New Jersey – Florida

New Jersey on ollut yksi alkukauden valopilkuista, sillä joukkue on Itäisessä Konferenssissa toisella sijalla. Joukkue kääntää erittäin nopeasti peliä ja se on ollut myrkkyä vastustajille. Nyt vastaan asettuu heikosti kauden aloittanut Florida, joka menetti vielä Jevgeni Dadonovin sairastuvalle. Venäläisen loukkaantuminen tulee näkymään rajulla tavalla ja syö varmasti tehoja hyökkäyspäästä. 1X tarjoaa niin ison kertoimen, että siihen on tartuttava kiinni.

Winnipeg – Minnesota

Winnipeg-Minnesota-pelissä suomalaisia vilisee kentällä lähes joka vaihdossa. Minnesotan peleissä on viime vuosina tullut suhteellisen vähän maaleja, mutta tänä vuonna tahti on ollut toinen. Devan Dubnyk ei ole ollut missään nimessä niin hyvä kuin viime kaudella, mikä on selvä syy päästettyihin maaleihin. Winnipegin puolustus ei ole sarjan kurinalaisin, mutta hyökkäys tekee tuhojaan. Odotettavissa onkin, että maaleja nähdään vähintään 5.

Tuplaus käyntiin NordicBetillä!

Pelikuponki #3:

Zürich – Servette

Zürich on selvästi laadukkaampi joukkue kuin Servette. Zürichin otteita on vaivannut hienoinen ailahtelevuus, mutta silti joukkue löytyy sarjataulukon kärkipäästä. Zürich on myös kova kotijoukkue, joten 1,55 kerroin kelpaa ehdottomasti peleille.

Vitjaz – Amur

Vitjaz on päästänyt KHL:ssä kolmanneksi eniten maaleja, sillä omissa kolisee 2,97 kertaa ottelua kohden. Viime peleissä joukkueen hyökkäys on sentään piristynyt ja myös vastustajan verkot ovat heiluneet. Tässä kahden hieman heikomman joukkueen kohtaamisessa tullaan maaleja näkemään ja yli 3,5 maalia laitetaan ehdottomasti lapulle.

Vedot sisään Betsafella!