Lätkätuplaus: Pikkuleijonat aloittaa taipaleensa U20 MM-kisoissa

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus ei voi sivuuttaa tiistaina Kanadan ja Suomen välistä MM-kisapeliä, jossa Pikkuleijonille on tarjolla loistavia kertoimia.

Lätkätuplaus:

Kanada U20 – Suomi U20

Kanada on tietysti ottelun suosikki, mutta Suomen kovuutta ei pidä aliarvioida. Pikkuleijonien joukkueesta löytyy poikkeuksellista hyökkäysvoimaa ja vieläpä iso osa pelaajista on tottunut pieneen kaukaloon Pohjois-Amerikassa vietettyjen vuosien ansiosta. Alle 20-vuotiaiden peleissä nähdään yleensäkin paljon osumia, sillä vauhti on järkeä kovempi sana näissä peleissä. Suomi pystyy varmasti laittamaan Kanadan koville avauspelissä ja Eeli Tolvasen kaltaiset lahjakkuudet onnistuvat maalinteossa. Suomen yli 1,5 maalia ehdottomasti lapulle.

Tappara – Ilves

Tänään pelataan neljäs Tampereen paikallispeli tälle kaudelle. Kaikki kolme aikaisempaa on mennyt Tapparan nimiin selvästi, sillä maaliero näissä otteluissa on ollut murskaava 15-2. Tappara on suuri suosikki myös tälle illalle, sillä onhan Ilvekseltä poissa muun muassa U20-kisoihin matkannut Otto Koivula. Tapparan materiaali on ylivertainen ja viime kevään peikko on unohdettu, joten pistetään lapulle kotivoittoa.

Vedot sisään Betsafella!