Lätkätuplaus #4 – Homma etenee, NHL toimii

lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus4 / Laitataklaus.com
Lätkätuplaus #4

Lätkätuplaus on selviytynyt päivään numero 4, mikä on samalla sivustomme uusi ennätys. Se ehkä kertoo samalla myös jotain tuplaajien tasosta, mutta myös siitä, kuinka vaikeaa lätkävedonlyönti oikeasti on.

Eilen toinen tuplauslappumme meni täysin reisille, kun kumpikin Ruotsin Allsvenskanin kohde meni väärin. Onneksi NHL-kohteet kuitenkin pelastivat toisen kupongin ja matka kohti sunnuntaita jatkukoon! NHL on jälleen päivän sana.

Pelikuponki #1

Tänään pelataan suosikkeja kotiareenoilla. Kuten joku kerta aikaisemminkin on todettu, noin 70-80% NHL-peleistä päättyy kotivoittoon viimeistään jatkoajan/rankkarikisan jälkeen.

Washington Capitals on vahva joukkue ja on selvää että se on myös yksi Stanley Cupin voittajaehdokas. Caps on aloittanut kauden suhteellisen hyvin, vaikka joukkue onkin pelannut vasta kolme kotiottelua. Nyt Washington pääsee kotiyleisön eteen kolmen ottelun voittoputkessa.

Winnipeg Jets puolestaan ei ole vakuuttanut kuin muutamalla jättinousullaan ja Patrik Laineen maaleilla. Joukkueen pelistä on viime aikoina puuttunut lähes kaikki oleellinen, minkä avulla voitettaisiin jääkiekko-otteluita. Vielä kun tehot lepäävät yhden suomalaisen superjunnun harteilla – on paletti melkoisen heikoissa kantimissa. Washingtonissa voi tulla ensi yönä rumakin tukkapölly.

Chicago Blackhawsks aloitti kauden hieman ailahtelevasti, mutta on palaamassa omalle paikalleen sarjan kärkeen huippuyksilöidensä voimalla. Colorado Avalance on sarjataulukossa alkukierrosten jälkeen keskivaiheilla, eli siellä missä joukkueen kuuluukin olla.

Chicago on ollut kotonaan alkukaudesta ehdottoman vahva, sillä seitsemästä kotiottelusta on kasassa 11 pistettä. Vaikka Colorado on myös ollut vieraissa hyvä, lähtee Chicago tulevaan otteluun suosikkina.

Päivän ML-kohteet tarjoaa Betsafe, joka tarjoaa uusille asiakkaille on tarjolla 50€ edestä ilmaisvetoja!

Lätkätuplaus Päivä 4 | Laitataklaus.com