Lätkätuplaus: Keskiviikon kohteet tulevat Sveitsistä ja Ruotsista

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus jatkuu keskiviikkona yhdellä lapulla, johon valikoitui kohteet Sveitsin NLA-liigasta sekä Ruotsin SHL:stä. Tässä perustelut illan peleihin!

Lätkätuplaus:

Mora – Linköping

Mora sekä Linköping kuuluvat SHL:n vähämaalisimpien joukkueiden kerhoon, sillä kummankin otteluissa tehdään keskimäärin 5,0 maalia ottelua kohden. Edellisen 10 ottelun haitarilla tahti on ollut vieläkin niukempi, sillä Moran otteluiden keskiarvo on 4,6 ja Linköpingin 4,8 maalia. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja näissä peleissä on syntynyt yhteensä 11 maalia. Alle 5,5 maalia on perusteltu valinta tähän peliin.

Lausanne – Zug

Sveitsin NLA-liigassa viisi peliä putkeen hävinnyt Lausanne on jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle, sillä ero viivaan on jo seitsemän pistettä. Sen sijaan Zug menee heittämällä pleijareihin. Tällä hetkellä jännitys kohdistuukin siihen, että irtoaako joukkueelle kakkossija runkosarjasta. Se takaisin Zugille kotiedun aina välieriin asti, joten sen joukkue varmasti haluaa napata. Materiaaliero on selvä Zugin hyväksi ja myös pelaaminen on täysin eri tasolla. X2 on valinta tähän matsiin.