Lätkätuplaus #5 – Panokset kovenee, maali häämöttää!

Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com
Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com

Mitä, mitä, mitä?! Lätkätuplaus se vaan jatkuu ja jatkuu! Neljäskin vetopäivä saatiin hienosti maaliin, kun viime yöltä napattiin molemmat NHL-kohteet oikein. Samalla puoliväli tuplauksesta on ylitetty, joten pikkuhiljaa jännitys tiivistyy sunnuntaita kohti mentäessä. Viidennen päivän lätkätuplaus-kohteet tulevat Ruotsista ja NHL:stä.

Pelikuponki #1

 

Päivän ensimmäinen kohde tulee Allsvenskanista, jossa sarjan jumbojoukkue HC Vita Hästen kohtaa kotonaan sarjakakkosena majailevan Tingsrydsin.

Kuten sarjataulukko osoittaa, on joukkueiden tasoero tällä hetkellä 15 pelatun ottelun jälkeen lähes äärimmillään. HC Vita Hästen on voittanut koko kaudella vasta viisi ottelua, kun taas vastustaja Tingsryds on puolestaan hävinnyt vain viisi ottelua.

Viiden ottelun kuntopuntarissa Tingsryds on kärjessä neljällä voitollaan. HC Vita Hästen löytyy kuntopuntarissa toiseksi viimeisenä, kun viidestä edellisestä on kasassa vain yksi voitto – sekin jatkoajalla. Ottelun suosikista ei voida olla kuin yhtä mieltä.

Päivän valinta: X2

Toinen kohde otetaan tutusta ja turvallisesta NHL:stä. Ihan mallikkaasti kautensa aloittanut Detroit kohtaa kotonaan (edellisessä tuplausjutussa läpimanatun) Winnipeg Jetsin.

Jets esitti jälleen viime yönä jättinousun, kun se pystyi kuromaan kolmannessa erässä Washingtonin kolmen maalin johdon tasoihin. Kiri ei kuitenkaan riittänyt voittoon, sillä Caps voitti ottelun lopulta jatkoajalla Alexander Ovechkinin tulisen lämärin turvin. Jets oli ottelussa kolmatta erää lukuun ottamatta täysin aseeton, eikä joukkueesta tunnu tällä hetkellä ole voittamaan otteluita.

Detroit on mielenkiintoinen joukkue. Hyvän alun jälkeen on joukkueelle tullut pieni suvantovaihe, sillä edellisestä kolmesta pelistä on plakkarissa vain yksi piste. Edellinen tappio oli varsin karvas, sillä Detroit johti Philadelphiaa vieraissa jo numeroin 0-2, kunnes Phil heräsi taisteluun ja nousi lopulta voittoon jatkoajan kautta.

Detroit on kuitenkin pelannut tappio-otteluissaan laadukkaasti, joten paluu voittojen tielle on vain ajan kysymys. Ensi yönä siihen on oiva paikka kotiyleisön edessä, kun vastassa on varsin heikko Winnipeg Jets. Turvataan kohde tuplamahdollisuus-kohteella.

Päivän valinta: 1X

Päivän tuplauskohteet tarjoaa Betsafe, joka tarjoaa uusille asiakkaille 25€ ilmaisvedon!

Lätkätuplaus Päivä 5 | Laitataklaus.com