Lätkätuplaus #5 – Samalla kaavalla mennään

Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com
Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com

Perjantai! Tuplaus jatkuu! Panos on kohonnut jo yli 350 euron, kun muutama reilusti yli 2 kertoimen osuma on saatu kohdalleen. Jännitys kasvaa entisestään, kun sunnuntaita kohti hiihdetään. Eilen osui jälleen kaksi under-kohdetta, päivän valinnat noudattaa samaa kaavaa.

Lätkätuplaus #5 – Liiga ja NLA

Päivän kohteet tulevat Liigasta ja Sveitsin NLA:sta.

Liigassa Tapparan ja Ilveksen välisestä kohtaamisesta on odotettavissa kiivas taisto Tampereen herruudesta. Ilves on kovan loukkaantumissuman jälkeen päässyt takaisin jaloilleen ja noussut samalla sarjataulukossa jo sijalle 6.

Tappara on kiistatta sarjan tällä hetkellä paras joukkue. Lähes konemainen Tappara painaa pelistä peliin hyvällä tasolla, eikä suuria romahduksia joukkueelta nähdä. Tästä syystä joukkue myös majailee sarjataulukossa kärkipaikalla.

Kummankin joukkueen neljä edellistä ottelua on päättynyt alle viiden maalin tuloksiin. Ainoastaan Tapparan hurlum-hei-ottelu HPK:ta vastaan päättyi noin kuukausi sitten numeroihin 6-5, mutta muuten maalit ovat olleet tiukassa. Alle 6,5 on kelpo valinta Mansen paikallispeliin.

Päivän toinen valinta tulee Sveitsistä, missä sarjan kärkiottelussa kohtaavat Zug ja Bern. Myös tästä ottelusta voidaan odottaa todella vähämaalista ja tiukkaa taistelua, sillä molemmat joukkueet löytyvät maalimäärätilaston häntäpäästä.

Annetaan tilastojen puhua puolestaan tässä kohteessa. Huomenna meillä on

zug-bern

Päivän valinnat löytyy alta. Kaikki tilastot ja liveseuranta täältä.

Lätkätuplaus päivä 5

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!