Lätkätuplaus #6 – Taas pelataan underia

Lätkätuplaus / Laitataklaus.com

Mitä, mitä, mitä.. Tuplaus se vaan jatkuu, vaikka ollaan jo lauantaissa. Panos on kohonnut jo yli 700€, joten nyt jos koskaan kaivataan hieman vetojumalankin apua, että saadaan projekti vietyä maaliin huomenna. Päivän kohteet noudattavat samaa kaavaa kuin aikaisempina päivinä, underilla mennään. Eilisen valinnat voit vielä katsoa tästä!

Jos ihmettelet, mitä tämä tuplaus oikein on ja miksi täällä Kisaturisti lyö näin isolla panoksella, voit lukea lisää tuplauksesta sivuiltamme.

Lätkätuplaus #6 – Liiga ja KHL

Päivän kohteet tulevat Liigasta ja KHL:stä. Kerroin on 1,89, koska aikaisemmin viikon aikana on huidottu jopa 2,3 kertoimen lappuja sisään. Tuplauskassan (20€) aikataulussa ollaan edelleen.

Tämän viikon aikana on jo spekuloitu paljon siitä, kuinka vähän maaleja Liigassa tehdään. Ei käydä samaa soopaa nyt joka kerta läpi, joten lyhyestä on tämäkin virsi kaunis.

TPS-Kärpät-ottelussa kumpikin joukkue löytyy maalimäärätilaston häntäpäästä, eli maaleja on nähty usein alle 5.5 per ottelu. Eilen Kärpät haki Hämeenlinnasta niukan 1-3-vierasvoiton ja kun TPS:n ensimmäinen tauon jälkeinen ottelu päättyi torstaina Jyväskylässä niin ikään 1-3-numeroihin, on kumpikin joukkue palannut tauolta kurinalaisesti. Tulossa on tiukka ja vähämaalinen ottelu.

Toinen päivän valinnoista tulee KHL:stä, kun Jokerit kohtaa sarjan tulokkaan Kunlunin. Myös Jokereiden vähämaalisuudesta puhuttiin jo torstaina, kun löimme Jokerit-Vladivostok peliin alle 5,5 maalia (lopputulos: 2-1).

Myös Areenalla on tänään odotettavissa vähämaalinen ja tiukka ottelu ja jos Jokerit pysyy poissa boksista, Kunlun tuskin pystyy hyvin puolustavaa kotijoukkuetta montaa kertaa yllättämään. Kunlunin ylivoima on toiminut kahdessa viime ottelussa karmealla prosentilla, josta syystä myös kiinalaisjoukkue on maaleja mättänyt oikein urakalla. Tänään tuo tulitus kuitenkin loppuu tiiviin Narrinauman edessä. Näin me ainakin toivomme.

Päivän valinnat löytyy alta. Kaikki tilastot ja liveseuranta täältä.

Lätkätuplaus #6

 

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!