Lätkätuplaus #7 – The Final Countdown!

Lätkätuplaus #7 | Laitataklaus.com

Jumalautsi! Se olisi sitten viimeinen lätkätuplauspäivä edessä. Jo kolmatta päivää putkeen napattiin underit kotiin, minkä myötä panos on kohonnut viimeiselle päivälle jo yli 1300€. Sunnuntain haastavaan lätkäbetsauspäivään löytyi pari varmaan underia. The Final Countdown!

Eilisen osuneet valinnat voit vielä katsoa tästä!

Lätkätuplaus #7 – Nyt sitten ei maaleja hei!

Sunnuntain kohdetarjonta ei todellakaan ole paras mahdollinen, sillä vain Saksassa ja Venäjällä pelataan muutamia otteluita. NHL:ssä luvassa on myös otteluita, mutta sieltäkään ei erityistä intoa herättänyt kuin yksi kohde, joka on kieltämättä sitäkin maittavampi. Päivän toinen valinta tulee KHL:stä.

KHL:ssä kohtaavat paikallisottelussa Dynamo Moskova ja TsSKA Moskova. Odotettavissa on tasainen ottelu, jossa tuskin mässäillään maaleilla. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet tasaisia maalin pelejä, eikä ole syytä odottaa tälläkään kertaa suuria lukemia.

Edellisestä viidestä ottelusta Dynamo Moskovan kaikki ottelut ovat päättyneet alle kuuden maalin. TsSKA Moskovan viidestä edellisestä kolme on päättynyt alle kuuden maalin ja kaksi ottelua on päättynyt 4-2.

Päivän toinen valinta näyttää ihanalta., kun vastakkain ovat koko NHL-historian suurin under-joukkue Minnesota sekä vähämaalisesti viimeotteluissa pelannut Ottawa Senators. Myös tilastot puoltavat tämän kohteen vähämaalisuutta, joten yli 1,6 kerroin tähän kohteeseen on varsin mainio.

Ottawa-Minnesota

Päivän valinnat löytyy alta. Kaikki tilastot ja liveseuranta täältä.

Lätkätuplaus #7

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!