Lätkätuplaus: Jokerit vierailee tänään Ak Bars Kazanin vieraana

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus eteni HPK:n voiton myötä keskiviikolle. Tänään lapulle kaivettiin yksi kohde KHL:stä ja yksi Ruotsin Allsvenskanista.

Lätkätuplaus:

Ak Bars Kazan – Jokerit

Ak Bars Kazan johtaa tällä hetkellä Itäistä Konferenssia, mutta eroa toisena olevaan Avtomobilistiin on ainoastaan yksi piste. Kazanin hyökkäys on erittäin laadukas ja se onkin tehnyt tulosta viime otteluissa. Jokereiden siipirikkoinen puolustus joutuukin kovaan paikkaan, kun vieraskaukalossa pitäisi pystyä nollaamaan Justin Azevedon ja Anton Landerin kaltaiset taiturit. Ottelusta tullee kuitenkin tasainen näytös, mikäli Jokereiden tehokkuus on kunnossa. Se on varmaa, että isännät eivät tule nollille jäämään. Ak Bars Kazan yli 1,5 maalia on oiva valinta keskiviikolle.

AIK – IF Björklöven

Tuplauksen toinen kohde tulee Ruotsin HockeyAllsvenskanista, jossa kohtaavat AIK ja Björklöven. Kotijoukkue AIK on pelannut muutamaa poikkeusta lukematta aika vähämaalisia otteluita. Varsinkin joukkueen puolustus on toiminut, sillä maaleja on mennyt omiin kolmanneksi vähiten. Björklöven ei ole myöskään kunnostautunut sen enempää maali-iloitteluissa, joten tähän lähdetään hakemaan underia.