Lätkätuplaus: Jokereiden mainiot otteet jatkuvat kaukana idässä

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus sai ison sulan hattuun viime viikolla, kun homma eteni näyttävästi päätökseen asti. Tällä viikolla kunnianhimoa löytyy vielä hitusen enemmän. TÄÄLTÄ näet kaikki viime viikon osumat.

Pelikuponki #1:

Amur – Jokerit

Jokereilla on alla kahden ottelun voittoputki ja joukkueen tekeminen on näyttänyt edelleen pirteältä. Pelkästään vieraspelejä toistaiseksi pelannut helsinkiläisjoukkue on ollut huomattavasti viime kautta parempi ja hyökkäyksestä on löytynyt ratkaisijoita laajalta rintamalta. Amur ei ole missään nimessä Jokereiden tasoinen joukkue, joten kotijoukkueella ei pitäisi olla sanomista päivän ottelussa. Amurilla on alla vielä todella tyly 8-1-tappio, joten nyt painetaan Jokereita lapulle.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

SKA Pietari – Lada

SKA Pietarin voittokulku on jotain aivan maagista, sillä joukkue ei ole hävinnyt vielä ainuttakaan peliä koko alkukaudella. Sen sijaan SKA napsii selviä voittoja hurjalla maalieroja. Nyt vieraaksi saapuu monta askelta heikompi Lada, joten vierailijoille on luvassa tyly selkäsauna.

Kunlun – TsSKA Moskova

TsSKA Moskovan materiaali on ehkä jopa vielä hitusen kovempi kuin SKAn, mutta peli ei vielä ole ollut aivan yhtä vakuuttavaa. Moskovalaisjoukkue on kuitenkin päässyt hyvään voittoputkeen ja peli näyttää paremmalta koko ajan. Varsinkin paikallispeli Dynamoa vastaan oli aivan jäätävä näytös, vaikka lukemat jäivätkin vain 3-1-voittoon. Kunlunilla on alla kotitappio Jokereille eikä joukkueella pitäisi olla mahdollisuuksia TsSKAn tähtisikermää vastaan.

Betsafen bonukset haltuun!

Pelikuponki #3:

Dynamo Moskova – Magnitogorsk

Kahden perinteisen ja ison KHL-joukkueen kohtaamisesta ei vauhtia tule puuttumaan. Kummatkin joukkueet ovat alkukaudella viettäneet isoja maalijuhlia ja varsinkin Magnitogorskilla on ollut puolustuksessa suuria ongelmia. Sergei Mozjakin ja kumppanit taikovat kuitenkin hyökkäsypäässä maaleja, joten voittoja irtoaa tilille. Tässä ottelussa verkko heilunee useampaan kertaan molemmissa päissä kaukaloa.

Lokomotiv Jaroslavl – Avtomobilist

Avtomobilistin alkukausi on sujunut loistavalla tavalla ja joukkue on Itäisessä Konferenssissa toisena. Varsinkin joukkueen puolustuspelaaminen on toiminut, sillä seitsemässä pelissä on mennyt ainoastaan 12 maalia. Lokomotiv on myös tiiviisti puolustava joukkue, mutta alkukaudesta joukkueen hyökkäyspelaamisen sakkaaminen on tarkoittanut ailahtelevia tuloksia. Emme usko maalijuhliin tässä ottelussa.

Lätkätuplaus käyntiin NordicBetillä!