Lätkätuplaus: Ensimmäinen kohde käynnistyy jo klo 13:30

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus jatkuu kahdella lapulla, kun Philadelphia Flyers onnistui ryssimään kotipelinsä Arizonaa vastaan.

Pelikuponki #1:

Kunlun – Neftekhimik

Tuplauksen avauskohde tulee Kiinasta, jossa Kunlun isännöi Neftekhimikiä. Kiinalaisjoukkueen edelliset ottelut ovat olleet erittäin vähämaalisia ja tasaisia. Myös tänään on odotettavissa tiukkaa vääntöä, kun vastustajaksi tulee Andrei Nazarovin tiukassa kurissa oleva Neftekhimik. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Neftekhimikin voittoon numeroin 2-1. Myös tänään maalit ovat tiukassa.

Malmö – Trinec

CHL:ssä käynnistyy tänään pudotuspelit, joka lisää panoksia otteluissa. Varsinkin ensimmäisissä osaotteluissa tämä näkyy, sillä kumpikaan ei halua ottaa turhia riskejä. Trinec oli positiivinen yllätys omassa lohkossaan ja joukkue pystyi puolustamaan tiukasti parempiakin joukkueita vastaan. Tshekkiläisjoukkue lähtee vieraissa varmasti tiukasti puolustamaan, joten maaleja tuskin nähdään. Alle 5,5  maalia on hyvä kohde.

150€ bonus Coolbetilta!

Pelikuponki #2:

Liberec – Frölunda

Kahdesti putkeen CHL:n mestaruuden voittanut Frölunda on selvä suosikki ottelupariin, mutta Liberec pystyy varmasti kotikaukalossa lyömään kapuloita rattaisiin. Liberec ei voi kuitenkaan lähteä maalintekokilpailuun, sillä siinä Frölunda vie varmasti voiton. Avausosassa nähtäneekin tasainen vääntö, jossa ei maaleilla juhlita.

HC Kometa Brno – Zug

Myös tuplauksen viimeinen kohde tulee CHL:stä, kun sveitsiläinen Zug matkustaa Tshekkiin Kometa Brnon vieraaksi. Kotijoukkue on kertoimien valossa suosikki, mutta Zug on varmasti materiaaliltaan parempi joukkue. Vierasjoukkue luottanee siihen, että kotikaukalossa homma lyödään pakettiin, joten vähämaalinen ottelu on varmasti Zugin mieleen. Siihen myös me uskomme, kun laitamme lapulle alle 5,5 maalia.

NordicBetilta 10€ ilmaisveto jääkiekkoon!

NordicBet tarjoaa kaikille CHL:stä vetoa lyöneille 10€ ilmaisen jääkiekkovedon. Ohjeet kampanjan lunastamiseen löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

Lisää vedonlyöntivihjeitä löydät Pallomeri.netin ”Vedonlyöntivihjeet lähteistä” -osiosta!