Lätkätuplaus: Coolbetin Tuplaus-kampanjassa tänään 10 000€ Jackpot!

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus lähtee erittäin mielenkiintoisista asetelmista liikkeelle, sillä Coolbetin tuplauksessa on tarjolla tällä viikolla 10 000€ Jackpot.

Pelikuponki #1:

Lugano – Zürich

Zürich johtaa Sveitsin NLA-liigan finaalisarjaa voitoin 2-0, joten Lugano on erittäin tiukassa paikassa tänään. Luganolla riittää mietittävää ainakin Wick-Shore-Kenins-kolmikon kanssa, sillä varsinkin viime ottelussa hyökkääjät tekivät mitä halusivat. Tänään kaikki paineet ovat Luganon leirissä, kun taas Zürich voi lähteä jopa vapautuneesti liikkeelle, sillä tappiokaan ei olisi maailmanloppu. Zürich ML kiinnostaa kovasti.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Pelikuponki #2:

New Jersey – Tampa Bay

Myös Tampa Bay Lightning johtaa omaa sarjaansa voitoin 2-0 eikä New Jerseyllä ole rehellisesti sanottuna mahdollisuuksia kyllä yllätykseen. Tampa tulee viemään tämän sarjan nimiinsä eikä olisi yllätys, vaikka homma katkeaisi suoraan neljässä ottelussa. Varsinkaan New Jerseyn puolustuspelaaminen ei riitä alkuunkaan Tampa Bayta vastaan ja se on näkynyt karulla tavalla kahdessa ottelussa. Omissa onkin kolissut yhteensä peräti 10 kertaa, joten Tampa-tähdet nauttivat tällä hetkellä pelaamisesta. Vierasvoittoa lapulle.

KERTOIMIIN!