Lätkätuplaus & day 1: KHL:stä ja NHL:stä kohteet vetolapulle

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Homma käynnistellään tämän viikon osalta kahdella pelivalinnalla.

Coolbetin uusi Tuplaus-pokeriturnaus: tuplaa jackpot-voittosi!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

KHL:ssä nähdään tänään yksi matsi, kun Ak Bars Kazan ja Avangard Omsk kohtaavat välierien toisessa kohtaamisessa kello 19:00. Omsk vei ensimmäisen taiston nimiinsä 1-3 voitolla. Maaliodottama on tässä matsissa syystäkin alhaalla: odotettavissa on tarkkaa peliä, ja tähän astisissa KHL:n pudotuspelimatseissa ei olla maalijuhlia juurikaan nähty. Kotijoukkueella on revanssin paikka – luotetaan siihen, ettei Omsk pääse mässäilemään osumilla.

NHL:n puolelta vetolapulle haetaan Winnipeg Jetsin lopullinen voitto (sisältää jatkoajan ja rankkarit) Ottawa Senatorsista. Tasoero on selkeä, eikä Pohjoisen divisioonan jumbosijaa pitävä Senators ole toistaiseksi onnistunut vakuuttamaan – etenkään heikon puolustus- ja maalivahtipelin vuoksi. Jengit ovat kohdanneet viidesti tällä kaudella, ja Ottawa on onnistunut viemään ainoastaan kerran – juurikin viimeisimmässä taistossa. Jetsillä on sauma palata taas voittojen pariin Sensin kustannuksella.

TUPLAUKSEEN!