Lätkätuplaus & Day 1: Sinkulla 5000€ jackpotin jahti käyntiin

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Homma käynnistellään tämän viikon osalta kahdella pelivalinnalla.

Coolbetin uusi Tuplaus-pokeriturnaus: tuplaa jackpot-voittosi!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Liigan runkosarjan viimeinen kierros pelataan huomenna tiistaina. Tänään nähdään yksi ottelu, kun Tappara ja Kärpät kohtaavat Tampereella. Tiukkaa vääntöä on luvassa, nimittäin kumpikin joukkue taistelee vimmatusti suorasta pudotuspelipaikasta. Tappara sijoittuu tällä hetkellä neljänneksi, Kärpät viidenneksi. Molempien tilanne voi vielä kuitenkin radikaalistikin muuttua.

Kärppien taso ei ole ollut sitä, mitä ollaan totuttu näkemään. Viime matsissa joukkue teki kuitenkin kurssissaan suunnan muutoksen, kun se kukisti JYPin varmalla 4-1 voitolla. Avainpelurit Jussi Jokinen ja Juha-Matti Aaltonen molemmat pääsivät maalaamisen makuun.

Tapparan otteet ovat olleet viime peleissä varmemmat. Viime matsissa se antoi Ilvekselle kyytiä 2-5 lukemin. Tällä kaudella tamperelaiset ovat olleet niskan päällä keskinäisissä kohtaamisissa: Kärpät ja Tappara ovat kohdanneet kahdesti, Tapparan voittaessa molemmat.

Tämän illan voittajan veikkaaminen ei ole kaukana kolikon heitosta. Vastakkain on kaksi äärimmäisen tasaista jengiä, ja molemmat ovat käytännössä samassa tilanteessa. Coolbet tarjoaa Kärppien voitosta selkeää markkinatoppia (3,30), mikä on allekirjoittaneen silmään selkeä ylikerroin. Tuplaukseen haetaan kuitenkin Kärppien lopullinen voitto (sisältää JA + RL), mistä on tarjolla kerroin 2,23. Tappara on yksinkertaisesti kertoimien mukaan yliarvostettu.

TUPLAUKSEEN!