Lätkätuplaus – DAY 1: Tästä se homma taas käynnistyy

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus koki viime viikolla katkeran kohtalon, kun homma päättyi pettymykseen sunnuntaina eli seitsemäntenä päivänä. Tästä ei kuitenkaan lannistuta, vaan painetaan entistä enemmän kaasua tänään, kun alkaa uusi viikko.

Lätkätuplaus:

Pelikuponki #1:

Sibir – Barys Astana

Sibirin ja Barysin välinen ottelu käynnistyy jo klo 14:30. Sibirin peleissä on tehty tällä kaudella vain 3,9 maalia ottelua kohden. Barysin hyökkäys joutuu isoon testiin, sillä tiiviisti puolustava Sibir tukkii hyvin oman alueensa. Barys pelaa yleensä todella tasaisia pelejä, joissa pienet marginaalit ratkaisevat. Tänään kuitenkin Sibir määrännee puolustamisellaan ottelun temmon. Molemmilta löytyy myös hyvät veskarit, joten maaleilla ei juhlita. Alle 5,5 maalia kupongille.

Torpedo – Magnitogorsk

Magnitogorsk ei ole päästänyt ainuttakaan maalia kahdessa viime ottelussa ja valmentajavaihdos on tehnyt joukkueelle hyvää. Peteris Skudran luotsaama Torpedo tunnetaan armottoman kovasta taistelusta eikä joukkue anna tippaakaan periksi. Tänään kaukalossa ylimääräinen tila on kortilla, joten myös maalipaikat ovat vähissä. Laitetaan lapulle alle 1,5 maalia ensimmäisen erään.

Tuplaus käyntiin NordicBetillä!

Pelikuponki #2:

Toronto – Arizona

Arizona on ylivoimaisesti NHL:n huonoin joukkue. Sen sijaan Toronto on saanut kriisinsä selvitettyä ja joukkue painaa kuuden ottelun voittoputkessa. Vaikka Arizonallakin on kaksi voittoa putkeen, niin joukkueen pelaaminen on kaukana hyvästä. Toronton hyökkäys tulee tekemään isoa tuhoa kotiyleisön edessä, joten laitetaan lapulle isäntien ML-voitto.

Washington Capitals – Calgary Flames

Calgaryn edellisissä viidessä ottelussa on tehty yhteensä 47 maalia eli verkko on heilunut yli 9 kertaa ottelua kohden. Capsin otteet ovat ailahdelleet tällä kaudella, mutta kotona joukkue on ollut kova. Calgaryn pelityyli takaa sen, että myös tänään maaleja tullaan näkemään. Over on erittäin hyvä vaihtoehto tähän peliin.

150€ bonus Coolbetilta!

Pelikuponki #3:

Ak Bars Kazan – Avangard Omsk

Itäisen Konferenssin kärkikamppailussa kohtaavat Ak Bars Kazan ja Avangard Omsk. Kahden huippujoukkueen kohtaamisessa yleensä vauhtia riittää, mutta maalipaikat loistavat poissaolollaan. Tässä kohtaavat myös kaksi vähiten maaleja Itäisessä Konferenssissa päästänyttä joukkuetta. Lähtökohdat otteluun ovat selvät: Maalit jäävät todella vähiin.

Severstal – Lada

Severstalin peleissä on tehty tällä kaudella 4,1 maalia ottelua kohden, kun taas Ladan lukema on 4,2 maalia ottelua kohden. Kummankin joukkueen ongelmat ovat ehdottomasti hyökkäyspäässä, jossa tehot jäävät pelistä toiseen liian alhaiseksi. Se tarkoittaa myös sitä, että maaliverkot eivät tänään tule heilumaan. Alle 5,5 maalia on saletti.

Vedot sisään Betsafella!