Lätkätuplaus: DAY 4 – Liigassa on suosikkien ilta

lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus4 / Laitataklaus.com
Lätkätuplaus #4

Lätkätuplaus on edennyt neljänteen päivään, kun keskiviikon lapulla olleet KHL-ottelut napsahtivat ilman sen suurempia ongelmia kotiin.

Lätkätuplaus:

TPS – HPK

Sarjaa johtava TPS on neljän ottelun voittoputkessa ja meno näyttää todella vakuuttavalta. Turkulaisjoukkue on ollut myös kotikaukalossa tällä kaudella pysäyttämätön, sillä neljästä pelistä on tullut neljä voittoa. Näissä peleissä TPS on tehnyt peräti 20 maalia, joten HPK joutuu sarjan ikävimpään paikkaan. Vierasjoukkueella on pahoja poissaoloja ja se näkyi armotta viime ottelussa Pelicansia vastaan. HPK:n materiaali ei kestä loukkaantumisia ja nyt niitä on sen verran paljon, että TPS:n pitäisi napsia ottelusta voitto.

Kärpät – SaiPa

Myös SaiPalla tilanne on hieman HPK:n kaltainen. Erittäin pahoja poissaoloja kärsinyt SaiPa on liikkeellä todella kapealla materiaalilla. Poissaolot ovat vielä osuneet tärkeimpiin palasiin, joten tuskainen ilta on tiedossa. Kärpät on saanut huolella levätä ja valmistautua tähän otteluun, joten luvassa on varmasti kotijoukkueen juhlaa. Lapulle Kärppien voitto.

Betsafen bonukset haltuun!