Lätkätuplaus: DAY 4 selvitetään kahdella underilla

lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus4 / Laitataklaus.com
Lätkätuplaus #4

Lätkätuplaus jatkoi puksuttamista keskiviikkona, kun kupongilla ollut Kärpät-HIFK-pelin yli 4,5 maalia osui pienimmällä mahdollisella marginaalilla.

Lätkätuplaus:

Växjö – Malmö

Växjö on päästänyt SHL:ssä selvästi eniten maaleja, sillä joukkueen maaliverkoissa on kolissut yhdeksässä ottelussa vain 14 kertaa. Se onkin suurin syy siihen, että Växjö on sarjassa toisena. Mihinkään maali-iloitteluun kotijoukkue tuskin lähtee, vaan ottaa puolustuksella aseet pois itseluottamusta etsivältä Malmöltä. Under 5,5 on valintamme.

Spartak Moskova – Avangard Omsk

Omskin peleissä on tällä kaudella tehty keskimäärin 4,5 maalia ottelua kohden. 22 ottelusta peräti 15 on jäänyt alle 5,5 maaliin, joten tässä ottelussa on kaikki ainekset vähämaaliseen vääntöön. Heikossa vireessä oleva Spartak on tuskaillut maalinteon kanssa ja viidessä viime pelissä on syntynyt vain kuusi maalia. Kolmessa viime pelissä Spartak on tehnyt vain kaksi maalia, joten tuska hyökkäyksessä on kova. Laadukkaasti puolustava Omsk tuskin tänään montaa omiin päästää, joten under on oiva pelivalinta.

150€ bonus Coolbetille!

Lisää vedonlyöntivihjeitä löydät Pallomeri.netin ”Vedonlyöntivihjeet lähteistä” -osiosta!