Lätkätuplaus & Day 4 – ylittyykö puoliväli?

Coolbetin Tuplaus-kisaa jatketaan tänään torstaina. Mikäli tämän päivän veto naulataan, niin puoliväli on takanapäin. Mukana on vielä hiukan reilut 100 kilpailijaa. Lapulle haetaan yksi pelivalinta Liigasta, toinen KHL:stä.

Voitontehostaja: voita 10% enemmän NHL-vedoilla!

Pääkohteena toimii tänään Pelicansin voitto JYPistä. Kummankin tekeminen on ollut takkuista viime aikoina, mutta luotto lahtelaisiin on tänään kova. Taistelu pudotuspelipaikoista on äärimmäisen kova, ja Pelicansin pitäisikin täten saada neljän matsin tappioputki tänään katki hinnalla millä hyvänsä. JYP puolestaan on seitsemän pelin tappioputken myötä valahtanut runkosarjan hännille, ja kausi alkaa käytännössä olemaan taputeltu. Tasoero on selkeä, ja viime kohtaamisessa Pelicans antoi jyväskyläläisille kyytiä numeroin 1-7. Samanlaista myllytystä tuskin on luvassa, mutta uskon pisteiden lähtevän vieraiden matkaan.

Toinen pelivalinta osuu mikäli Severstal Tsherepovets kaataa Kunlunin (sisältää myös JA + RL). Kunlunin kausi on ollut umpisurkea: jengi löytyy itäisen konferenssin hänniltä, ja 55 ottelusta se on voittanut vain 13 kertaa. Severstal puolestaan pyrkii varmistelemaan omaa playoffs-paikkaansa, eli tästä matsista pitäisi ottaa varmat pisteet.

KERTOIMIIN